Verpleging

Voor verpleging hebben wij een ruim assortiment aan hulpmiddelen om handelingen zo efficiënt en professioneel te kunnen uitvoeren en om het zo comfortabel mogelijk te maken voor de patiënt. Endomed kan daarin worden gezien als een verpleging groothandel met diverse verpleging instrumenten, verpleging verbruiksmiddelen en verpleging materiaal.

Endomed infuuspalen

Wij verkopen infuuspalen die in meerdere modellen leverbaar zijn. Daarnaast zijn er ook infuusstaanders en infuusstandaarden van Endomed beschikbaar maar leveren wij ook infuuspalen van het merk Provita. Veiligheid, kwaliteit en mobiliteit staan voorop. Wanneer een patiënt zich veilig voelt met een infuuspaal, gaat hij of zij sneller een stukje wandelen wat het herstel zal bevorderen. 

Endomed - Rollamate infuuspaal 

Rollamate infuuspaal 3.0 standaard, vast stuur en 3 haken in hoogte verstelbaar

Infuuspalen accessoires

De accessoires voor de infuuspalen vind je ook binnen het assortiment van Endomed. Net zoals diverse drukinfusors om drukzakken met perslucht op een vooraf ingestelde druk te houden. En de daarbij behorende drukzakken -disposable en reusable – in diverse maten variërend van 0,5 liter tot 5 liter.

Patiënten positionering

Naast verpleging verbruiksmiddelen en materiaal hebben we  ook producten zoals rolborden, transglides en glijborden in ons assortiment, die worden gebruikt om patiënten op een veilige manier te verplaatsen van een behandeltafel naar een bed (en andersom).

Endomed als verpleging groothandel

Als verpleging leverancier leveren we ook diverse zitoplossingen voor een ergonomische werkhouding wanneer er lange dagen gewerkt wordt in diverse houdingen.

Medisch meubilair

Van Becker hebben we een ruim assoritment aan medisch meubilair. Veel producten van Becker zijn samen te stellen aan de hand van de wensen die er zijn. Er is keuze uit materiaal, afmetingen, opberggruimte en accessoires. Of het medisch meubilair mobiel moet zijn, staand op de vloer of bevestigd aan de muur. 

Becker instrumententafels

Productspecialist Verpleging

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.