Verloskunde

Op het gebied van verloskunde hebben wij diverse producten in het assortiment. Van verloskunde verbruiksmiddelen tot verloskunde instrumenten geschikt voor ziekenhuizen of verloskundigenpraktijken.

Verloskunde instrumentarium

Ons assortiment omvat instrumentarium van hoge kwaliteit van diverse fabrikanten zoals Medicon en Xion Medical.

Verloskunde materiaal

Daarnaast hebben we tal van andere medische hulpmiddelen die bruikbaar zijn voor de verloskunde afdeling binnen een ziekenhuis. Zowel voor de patiënt als voor de hulpverlener om de handelingen zo professioneel mogelijk te kunnen uitvoeren. Denk aan middelen zoals rolborden, transglides, glijborden. Maar ook zitoplossingen voor de verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige of een andere medisch specialist. 

Endomed Infuuspalen

Wij verkopen als verloskunde groothandel ook infuuspalen en accessoires. Naast onze eigen infuuspalen verkopen we infuuspalen van Provita. De infuuspalen die wij verkopen voldoen aan kwaliteitseisen zoals: veiligheid, mobiliteit en kwaliteit. Er zijn diverse modellen beschikbaar zoals inklapbare infuuspalen, mobiele infuuspalen maar ook stabiele modellen voor op de IC.

Ben je op zoek naar ander verloskunde materiaal of verbruikersmiddelen? Ook dat vind je in ons assortiment. 

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.

Verloskunde