Vaatchirurgie

Vaatchirurgie instrumenten bij Endomed

Het instrumentarium dat binnen ons assortiment geschikt is voor vaatchirurgie heeft voornamelijk betrekking tot het aanbod van algemeen chirurgisch instrumentarium.

Vaatchirurgie leverancier

Wij zijn vaatchirurgie leverancier van de merken Medicon en Xion Medical. Van Medicon leveren wij een breed scala instrumenten en van Xion Medical onder andere trocars maar ook endoscopisch/Laparoscopisch chirurgisch instrumentarium voor kijkoperaties in de buik, maag, darm en lever. 

Naast het specialistische vaatchirurgie instrumentarium leveren wij ook diverse andere producten op het gebied van vaatchirurgie. Denk hierbij aan:

Groothandel in de vaatchirurgie

Als groothandel vaatchirurgie hebben we een breed assortiment. Zo hebben we naast vaatchirurgie materiaal ook diverse producten die breed inzetbaar zijn binnen diverse afdelingen in het ziekenhuis.

Operatietafels

Naast bovenstaand vaatchirurgie materiaal hebben wij ook een uniek aanbod aan operatietafels. De operatietafels die wij leveren kenmerken zich door logische bedieningsmogelijkheden, flexibele mobiliteit en de mogelijkheid tot uitbreiding met slimme accessoires.

Vaatchirurgie productspecialist

Wij hebben veel kennis in huis over onze producten en helpen je graag. Neem voor meer informatie en vragen contact op met onze productspecialisten.

Vaatchirurgie