Urologie

Endomed kan op het gebied van Urologie diverse producten en diensten leveren. Op het gebied van urologie instrumenten bieden wij producten aan in de volgende categorieën:

Urologie groothandel

Naast het urologisch instrumentarium heeft Endomed een breed assortiment aan medische hulpmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan patiënten positionering en patiënten transfer en aan zitoplossingen voor de medisch specialisten. Ook hebben wij een groot assortiment aan medisch meubilair van Becker. Instrumententafels, medische trolleys, transportwagens en meer.

Medicon urologisch chirurgisch instrumentarium

Urologie leverancier

Naast bovenstaand urologisch instrumentarium en een breed assortiment aan inzetbare medische hulpmiddelen, hebben wij ook een uniek aanbod aan operatietafels. De operatietafels die wij leveren kenmerken zich door logische bedieningsmogelijkheden, flexibele mobiliteit en de mogelijkheid tot uitbreiding met slimme accessoires.

Materiaal en verbruiksmiddelen 

Ook voor de urologie afdeling hebben we diverse verbruiksmiddelen en materiaal. Zowel reusable als disposable. 

Soms is er ook maatwerk mogelijk op het gebied van urologie materiaal, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.