Traumachirurgie

Endomed levert producten en diensten voor traumachirurgie. De traumachirurgie instrumenten hebben een kwalitatieve basis dat nodig is om een operatie succesvol uit te voeren. Het algemeen chirurgisch instrumentarium bestaat uit een breed assortiment. Denk hierbij aan wondspreiders en wondhakers, maar ook aan pincetten en supercut scharen. 

Traumachirurgie groothandel

Er zijn allerlei handige tools op de markt die ervoor zorgen dat je een operatiegebied makkelijk en snel bloedleeg maakt én houdt ten tijde van de operatie. Je vindt ze allemaal bij Endomed, marktleider op het vlak van bloedleegte-producten in Nederland. Met ons veelzijdige én hoogwaardige assortiment bedienen wij graag alle operatiekamers, ziekenhuizen en poliklinieken.

Traumachirurgie materiaal

Naast de bovengenoemde, specifieke medische hulpmiddelen, heeft Endomed ook een breed inzetbaar assortiment dat bij diverse specialismen gebruikt wordt. Dit traumachirurgie materiaal heeft betrekking tot patiëntentransfer en patiënten positionering. Maar ook zitoplossingen voor medisch specialisten vind je terug binnen ons assortiment. Ook de traumachirurgie verbruiksmiddelen zoals drukzakken en drukinfusors zijn beschikbaar in diverse varianten, van reuasable tot disposable. Maar ook in diverse inhoudsmaten. 

Operatietafels Schaerer Medical

We hebben een uniek aanbod aan operatietafels. Schaerer Medical operatietafels kenmerken zich door logische bedieningsmogelijkheden, flexibele mobiliteit en de mogelijkheid tot uitbreiding met slimme accessoires.

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.