Thoraxchirurgie

Endomed biedt diverse producten en/of diensten voor thoraxchirurgie. Voor cardio-vasculaire ingrepen en thoraxchirurgie ontwikkelde onze leverancier Medicon een veelzijdig assortiment aan thoraxchirurgie instrumentarium (titanium). Van vaatklemmen, -pincetten en -scharen voor het kleine precisiewerk tot ribspreiders, ribscharen en speciale wondhaken en longhaken.

Medicon Thorax chirurgisch instrumentarium

Thoraxchirurgie leverancier

Naast de specialistische instrumenten voor thoraxchirurgie is Endomed ook leverancier van algemene medische hulpmiddelen om een operatie succesvol te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan glijborden, rolborden en transglides om patïenten te kunnen verplaatsen van het bed naar de operatietafel en andersom. Om patiënten goed te kunnen positioneren hebben wij diverse vacuümmatrassen en vacuümkussens van Schmidt. Ook voor de medisch specialisten bieden wij zitoplossingen aan in ons assortiment. 

Thoraxchirurgie groothandel

Naast de bovengenoemde, specifieke medische hulpmiddelen, heeft Endomed ook een breed inzetbaar assortiment dat ziekenhuis breed ingezet kan worden. Dit thoraxchirurgie materiaal heeft betrekking tot drukzakken en drukinfusors.
Deze thoraxchirurgie verbruiksmiddelen zijn beschikbaar in diverse varianten, van reuasable tot disposable. Maar ook in diverse inhoudsmaten. 

Operatietafels Schaerer Medical

Een operatietafel is noodzakelijk in de operatiekamer en/of polikliniek. Goede operatietafels zijn multi-inzetbaar en ondersteunen patiënten op een veilige manier. Daarnaast zijn de operatietafels van Schaerer ideaal in gebruik omdat ze tegelijkertijd optimaal afgestemd kunnen worden op de behoeftes van de gebruiker.

Productspecialist thoraxchirurgie

Wil je meer informatie of advies over de producten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze productspecialisten. Wij hebben veel kennis over onze producten en we helpen je graag.