SEH

Endomed kan op het gebied van de Spoedeisende Hulp diversen producten en diensten leveren.

Spoedeisende Hulp leverancier

Onder het merk VBM bieden we een uitgebreid assortiment aan producten en accessoires voor (invasieve) beademing. Of je nu een specifieke maat stylet of introducer zoekt, of juist een larynxtube of producten om een spoed-cricothyrotomie uit te voeren nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres voor veilige en effectieve technieken en tools om je patiënt van voldoende zuurstof te (blijven) voorzien. 

Spoedeisende Hulp groothandel

Naast het specialistische Spoedeisende Hulp materiaal is Endomed ook leverancier van algemene medische hulpmiddelen om operaties en handelingen succesvol te kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan patiënten transfer en infuuspalen. Ook voor de medisch specialisten bieden wij zitoplossingen aan binnen ons assortiment. 

Spoedeisende Hulp materiaal en verbruiksmiddelen

Endomed heeft ook een breed inzetbare medische hulpmiddelen die ziekenhuis breed ingezet kunnen worden. Dit Spoedeisende Hulp materiaal heeft betrekking tot slanghoudersdrukzakken, drukinfusors of een bekkenstabilisator.
Deze Spoedeisende Hulp verbruiksmiddelen zijn beschikbaar in diverse varianten, van reuasable tot disposable. Maar ook in diverse inhoudsmaten. 

Productspecialist Spoedeisende Hulp 

Wij hebben veel kennis in huis over onze producten en helpen je graag. Neem voor meer informatie en vragen contact op met onze productspecialisten.