SEH

Endomed kan op het gebied van de Spoedeisende Hulp diversen producten en diensten leveren.

Spoedeisende Hulp leverancier

Onder het merk VBM bieden we een uitgebreid assortiment aan producten en accessoires voor (invasieve) beademing. Of je nu een specifieke maat stylet of introducer zoekt, of juist een larynxtube of producten om een spoed-cricothyrotomie uit te voeren nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres voor veilige en effectieve technieken en tools om je patiënt van voldoende zuurstof te (blijven) voorzien. 

VBM - larynxtube 

Larynxtube, LTS-D, PVC - Maat 3 Volwassene, Geel, Disposable Steriel

Spoedeisende Hulp groothandel

We bieden een breed scala aan medische hulpmiddelen als spoedeisende hulp groothandel. Denk hierbij aan patiënten transfer zoals rolborden, glijborden en transglides. Ook hebben we een kwalitatief en uniek aanbod aan infuuspalen in ons assortiment. Daarnaast bieden we zitoplossingen aan voor professionals om ergonomisch te kunnen werken. 

Spoedeisende Hulp materiaal

Als leverancier in de spoedeisende hulp leveren wij ook SEH verbruiksmiddelen. Onder OK en anesthesie hulpmiddelen vind je onderstaande producten die gebruikt worden op de SEH. Je vindt hier producten van toonaangevende merken zoals VBM, Samarit en Schmidt. 

Productspecialist

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Wij hebben veel kennis in huis over producten en adviseren en helpen je graag verder. Voor meer informatie neem gerust contact op met een van onze productspecialisten