Radiologie

Geschikt voor de radiologie heeft Endomed verschillende producten beschikbaar:

Radiologie leverancier

Endomed levert diverse algemene medische hulpmiddelen en als radiologie groothandel leveren wij ook radiologie materiaal en radiologie verbruiksmiddelen. Daarnaast leveren wij Imaging tafels en accessoires. Deze tafels dragen bij aan de efficiëntie van diverse behandelingen en zijn inzetbaar voor diverse specialisaties, zoals vaatchirurgie, traumachirurgie, radiologie, cardiologie, endoscopie (ERCP), urologie en nog meer.

Imaging tafels en accessoires

De Imaging tafels Medstone en ImagiQ2 zijn praktisch in de operatiekamer, vanwege een carbon tafelblad waardoor ze röntgen doorlaatbaar zijn en een excentrisch geplaatste kolom die optimaal de ruimte biedt voor een C-boog. Medisch professionals gebruiken imaging tafels als onderzoekstafel, behandeltafel of operatietafel. De imaging tafels en accessoires in het assortiment van Endomed zijn van het gerenommeerde merk Stille. 

Radiologie productspecialist

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.

Radiologie