Proctologie

Coloproctologie is het specialisme binnen de algemene chirurgie gericht op onderzoek naar en behandeling van aandoeningen aan de endeldarm en de anus. Binnen de coloproctologie bieden wij vooral op het gebied van hemorroïden – ook wel bekend als aambeien – een breed scala aan re-usable en disposable hulpmiddelen en accessoires. Het proctologie instrumentarium vind je onder algemeen chirurgisch instrumentarium

Proctologie leverancier

Endomed kan als proctologie groothandel diverse producten en diensten leveren:

Sapi Med - Hemorroiden ligatoren

LEM - Disposable haemoroiden ligator met zuigmogelijkheid.

Proctologie instrumenten

Het proctologisch chirurgisch instrumentarium bestaat uit diverse producten, van disposable en reusable proctoscopen en anoscopen tot diverse dilatatoren en hemorroïden ligatoren van het merk Sapi Med en Medicon. Voor de proctologie verbruiksmiddelen en materiaal verwijzen we je door naar ons disposable pakket voor de coloproctologie

Operatietafels Schaerer Medical

Een operatietafel is onmisbaar in de operatiekamer en/of polikliniek. Goede operatietafels zijn multi-inzetbaar en ondersteunen patiënten op een veilige manier, terwijl ze tegelijkertijd optimaal afgestemd kunnen worden op de behoeftes van de gebruiker. Van Schaerer Medical leveren wij de operatiefels AXIS en ARCUS. Met de accessoires maak je de operatietafel helemaal af en naar wens. 

Instrumententafels van Becker

En ander medisch meubilair. In de ruimte waar je werkzaam bent wil je de patiënt, jezelf en de medische hulmpddelen flexibel kunnen bewegen. De instrumententafels (of overzettafels) van Becker zijn daarvoor een perfecte oplossing. Becker heeft een ruim assortiment en levert al meer dan 40 jaar kwalitatief hoogstaand medisch meubilair. De producten zijn samen te stellen naar wens. Keuze uit diverse afmetingen, materialen, opbergruimte en accessoires en meer. 

Wil je meer informatie of advies over de producten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact met onze productspecialist op te nemen. Wij hebben veel kennis over onze producten en we helpen je graag.