Poliklinieken

Voor poliklinieken biedt Endomed verschillende producten en/of diensten. 

Operatietafels en Imaging tafels voor de polikliniek

De operatietafels en imagingtafels in het assortiment van Endomed kenmerken zich door logische bedieningsmogelijkheden, flexibele mobiliteit en de mogelijkheid tot uitbreiding met slimme accessoires. Wil je meer informatie of advies over de producten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben veel kennis over onze producten en we helpen je graag. Neem voor meer informatie en vragen contact op met onze productspecialisten.

Dr. Mach onderzoekslampen

Dr. Mach is een betrouwbaar en betaalbaar Duits merk voor medische verlichting. Wil jij voor een polikliniek onderzoekslampen of operatielampen aanschaffen van dit wereldwijd gerenommeerde merk? Dan ben je bij Endomed aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse modellen terug, deze kunnen ook door ons geïnstalleerd worden bij jou op locatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze productspecialist.

Dr. Mach - Dr. Mach Led 115
Dr. Mach - Mach LED 115, Onderzoekslamp op 5-voets statief

Medisch meubilair van Becker

Producten die ook zeer geschikt zijn voor poliklinieken is het medisch meubilair van Becker. De medische trolleys en instrumententafels zijn breed inzetbaar. Daarnaast is bijna al het meubilair samen te stellen naar je wensen. Er is keuze uit afmetingen, materialen, opties qua opbergmogelijkheden en accessoires en meer. 

Poliklinieken groothandel

Endomed verkoopt als poliklinieken leverancier diverse medische hulpmiddelen die ziekenhuis breed ingezet kunnen worden. Zo ook op de polikliniek voor medische consulten waar soms kleine behandelingen worden gedaan door de arts. Denk hierbij ook aan infuuspalen en zitoplossingen voor medisch specialisten.

Poliklinieken materiaal

Ben je op zoek naar polikliniek materiaal of polikliniek verbruiksmiddelen? Ook dat vind je in ons assortiment: