Plastische chirurgie

Endomed kan op het gebied van Plastische chirurgie diverse producten en diensten leveren:

Plastische chirurgie instrumentarium

Endomed kan uit diverse specialismen plastische chirurgie instrumenten leveren van Medicon: 

Reconstructieve chirurgie

Plastische chirurgie groothandel

Naast alle diverse specialismen met een ruim aanbod aan instrumentarium, leveren wij ook chirurgische apparatuur zoals infiltratiepompen. Een infiltratiepomp is onmisbaar binnen de flebologie. Bij Endomed vind je de infiltratiepomp (ook wel rollerpomp genoemd) Dispenser DP30 van onze Zwitserse partner Nouvag. Het chirurgische boor- en zaagapparatuur leveren wij ook van het merk Nouvag. Deze veelzijdige apparatuur is ook inzetbaar binnen andere specialismen. Binnen het assortiment van Nouvag is er naast de apparatuur en de handstukken veel keuze in accessoires als boortjes en zaagjes. 

Bloedleegte en tourniquets

Er zijn diverse handige tools op de markt die ervoor zorgen dat je een operatiegebied makkelijk en snel bloedleeg maakt én houdt tijdens de operatie. Deze producten vind je allemaal bij Endomed, marktleider op het vlak van bloedleegte-producten in Nederland. Met ons veelzijdige en hoogwaardige assortiment bedienen wij operatiekamers, ziekenhuizen en poliklinieken.

Operatietafels Schaerer Medical

Endomed is leverancier van Schaerer Medical operatietafels en accessoires. De ARCUS en AXIS serie zijn goede operatietafels zijn multi-inzetbaar en ondersteunen patiënten op een veilige manier, terwijl ze tegelijkertijd optimaal afgestemd kunnen worden op de behoeftes van de gebruiker.

Plastische chirurgie leverancier

Naast al het specialistisch instrumentarium vind je bij ons ook diverse plastische chirurgie verbruiksmiddelen en plastisch chirurgie materiaal voor algemeen gebruik. Denk hierbij aan patiënten transfer, zoals glijborden, transglides en rolborden om patiënten veilig te kunnen verplaatsen. Ook voor de medisch specialisten hebben wij zitoplossingen in ons assortiment. 

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.