Orthopedie

Endomed kan op het gebied van orthopedie diversen producten en diensten leveren.

Orthopedie instrumentarium

Ben je voor jouw afdeling of werkgever op zoek naar algemeen orthopedisch instrumentarium, of orthopedisch-traumatologisch chirurgische instrumenten? Zoals punches, rongeurs, raspatoria, elevatoria, (knabbel)tangen, hamers, priemen of beitels? Bij Endomed heb je een ruime keus uit het uitgebreide assortiment orthopedie instrumenten van Medicon.

Medicon orthopedie instrumentarium

Orthopedie leverancier

Naast het ruime aanbod aan instrumentarium voor orthopedie heeft Endomed ook chirurgische boor- en zaagapparatuur in het assortiment. Voor de enkel-, voet- en handchirurgie is er de OFA-Drill van Nouvag (50.000 rpm). Hierop kunnen accessoires aangesloten worden, zoals een K-draad handstuk en een Jacobs-boor.

Bloedleegte en tourniquets

Voor tijdens de operatie hebben we veelzijdige en diverse hoogwaardige producten op het gebied van bloedleegte en tourniquets. 

Orthopedie groothandel

Voor het goed kunnen uitvoeren van operaties hebben wij operatietafels en accessoires in ons assortiment van het merk Schaerer Medical. Daarnaast leveren wij orthopedie verbruiksmiddelen en orthopedie materiaal waarmee operaties en medische handelingen professioneel uitgevoerd kunnen worden. 

Wij hebben veel kennis in huis over onze producten en helpen je graag. Neem voor meer informatie en vragen contact op met onze productspecialisten.