OK Complex

Endomed kan op het gebied van de OK diversen producten leveren. Van anesthesie hulpmiddelen tot chirurgisch instrumentarium en chirurgische apparatuur dit allemaal van diverse merken zoals Medicon, VBM, Becker, Nouvag en andere merken.

De medische hulpmiddelen die Endomed verkoopt als OK-complex leverancier zijn op te splitsen in anesthesie, verschillende chirurgieën en OK inrichting. Van algemene chirurgie maar ook voor gespecialiseerde chirurgie is een groot en divers assortiment aan OK Complex instrumentarium beschikbaar.

In de operatiekamer wordt belangrijk werk uitgevoerd, een goed ingerichte OK is dan ook van grote waarde. De medisch specialist wil zich tijdens de operatie volledig op de operatie richten. Daarbij is het noodzakelijk dat de medisch specialist over de medische hulpmiddelen beschikt. Wij zijn leverancier van medische hulpmiddelen voor het de inrichting van de OK.

Operatiekamer inrichting

Naast alle specifieke chirurgieën en specialistisch instrumentarium hebben wij ook een divers aanbod aan producten voor de operatiekamer. Hieronder een overzicht van producten voor het inrichten van de operatiekamer. Denk hierbij aan OK meubels waarbij kwaliteit en gebruikersgemak hoog in het vaandel staan. Voor zorgprofessionals die werken op de OK bieden we divers ergonomische zitoplossingen aan. Wil je advies over de OK inrichting? Neem dan contact op met onze productspecialist

Algemeen chirurgisch instrumentarium

Het aanbod binnen deze categorie is heel divers, van pincetten tot supercut scharen en van micro-instrumentarium tot wondspreiders en wondhaken. Al dit operatiekamer instrumentarium biedt gegarandeerd de kwalitatieve basis voor een succesvolle operatie. Binnen onderstaande specialismen vind je een gevarieerd aanbod van medisch instrumentarium. 

OK_1.jpg

Gespecialiseerde chirurgie

In de operatiekamers komen alle gespecialiseerde chirurgieën voorbij. Bij Endomed onderscheiden we de onderstaande gespecialiseerde chirurgie afdelingen. Voor al deze specialismen is er een breed scala aan productaanbod: van OK-complex instrumenten tot en met OK-complex verbruiksmiddelen. Zowel reusable als disposable en bij sommige producten is er keuze uit in welk materiaal de voorkeur heeft. 

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialisten. Ook voor meer informatie en vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.
Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van chirurgisch instrumentarium op operatiekamers.