Operatiekamer Complex

Endomed als partner van inrichting operatiekamer

Endomed heeft een breed productaanbod dat geschikt is voor de operatiekamer. Van anesthesie hulpmiddelen tot medisch meubilair, chirurgisch instrumentarium en chirurgische apparatuur: wij leveren kwaliteitsproducten van merken zoals Medicon, VBM, Becker, Nouvag en vele andere merken.

Als leverancier van producten voor OK-complexen verdeelt Endomed haar medische hulpmiddelen in drie hoofdcategorieën: anesthesie, diverse chirurgische disciplines en OK-inrichting. Ons uitgebreide en diverse assortiment bevat instrumentarium voor zowel algemene chirurgie als gespecialiseerde chirurgie, zodat je altijd kan rekenen op de beste oplossingen voor de operatiekamer.

Verbeteren van patiëntenzorg

In de operatiekamer wordt cruciaal werk verricht, waardoor een goed ingerichte OK van grote waarde is. De medisch specialist moet zich tijdens de operatie volledig kunnen concentreren op de patiënt. Daarvoor is het essentieel dat zij beschikken over de juiste medische hulpmiddelen. Wij zorgen ervoor dat er meer tijd besteed kan worden aan waar het echt om draait: de zorg voor patiënten. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring tillen wij jullie zorg naar een hoger niveau. Ons complete assortiment is gebaseerd op jaren praktijkervaring. Dankzij onze sterke klantrelaties en scherp inzicht in OK-omgevingen zijn wij in staat om gebruiksvriendelijke oplossingen te bedenken en aan te bieden voor de OK.

Operatiekamer inrichting

Naast alle specifieke chirurgieën en specialistisch instrumentarium hebben wij ook een divers aanbod aan producten voor de operatiekamer. Hieronder een overzicht van producten voor het inrichten van de operatiekamer. Denk hierbij aan OK meubels waarbij kwaliteit en gebruikersgemak hoog in het vaandel staan. Voor zorgprofessionals die werken op de OK bieden we divers ergonomische zitoplossingen aan.

Wil je advies over de OK inrichting? Neem dan contact op met onze productspecialist

OK_1.jpg

Advies op maat voor OK inrichting

Soms is er maatwerk nodig en dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met onze productspecialisten. Ook voor meer informatie en vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.
Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van chirurgisch instrumentarium op operatiekamers.