Neurochirurgie

Endomed kan op het gebied van Neuro chirurgie diversen producten en diensten leveren:

Neurochirurgie instrumentarium

Het assortiment algemeen chirurgisch instrumentarium is een hoogwaardig en kwalatief basis instrumentarium dat je nodig hebt om een operatie succesvol uit te voeren. Van eenvoudige pincetten tot supercut scharen. Binnen neurochirurgie instrumenten vind je punches en rongeurs, Piccolino- en SpreadIt-spreiders, cages en de FixIt. Allemaal instrumenten die in het inventaris van een neurochirurg niet kunnen ontbreken. 

Medicon kerrison rongeur

Neurochirurgie leverancier

We leveren niet alleen instrumentarium we leveren ook chirurgische boor- en zaagapparatuur. De chirurgische boor- en zaagsystemen van Endomed zijn zeer veelzijdig en daardoor breed inzetbaar binnen meerdere specialismen. Wij bieden een veelzijdig assortiment boor- en zaagapparatuur van onze partner Nouvag. Naast natuurlijk alle bijbehorende handstukken - met INTRA EN-koppeling en externe irrigatie - is veel keus in accessoires als boortjes en zaagjes.

Neurochirurgie groothandel

Naast de specifieke medische hulpmiddelen voor neurochirurgie zijn wij ook een groothandel in neurochirurgie verbruiksmiddelen en materiaal dat breed inzetbaar is binnen ziekenhuizen en klinieken. Zo hebben we een ruim aanbod aan middelen voor patiënten transfer en patiënten positionering en vind je binnen ons assortiment ook zitoplossingen voor medisch specialisten.

Bloedleegte en tourniquets

Binnen ons assortiment vind je alles voor bloedleegte. Er zijn allerlei handige tools op de markt die ervoor zorgen dat je een operatiegebied makkelijk en snel bloedleeg maakt én houdt ten tijde van de operatie. Met ons veelzijdige en hoogwaardige assortiment bedienen wij graag alle operatiekamers, ziekenhuizen en poliklinieken. Om operaties goed te kunnen uitvoeren vind je bij ons ook operatietafels en accessoires van Schaerer Medical. 

Neurochirurgie productspecialist

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.