MKA-chirurgie

Endomed kan op het gebied van MKA-chirurgie diversen producten en diensten leveren.

MKA-chirurgie instrumentarium

Als chirurg binnen de discipline Mondheelkunde Kaak en Aangezicht (MKA) beschik je graag over de juiste MKA-chirurgie instrumenten. Voor dentaal- en MKA-instrumentarium werkt Endomed samen met specialistische leverancier Medicon. Van implantaten tot verankerings- en boorsystemen. En nog veel meer. Zoals chirurgische boor-en zaagapparatuur van het merk Nouvag.

Mond-Kaak-Aangezicht (MKA)

Operatietafels en accesoires 

Om operaties goed te kunnen uitvoeren leveren wij operatietafels & accessoires van het merk Schaerer Medical. Goede operatietafels zijn multi-inzetbaar en ondersteunen patiënten op een veilige manier, terwijl ze tegelijkertijd optimaal afgestemd kunnen worden op de behoeftes van de gebruiker. De ARCUS en AXIS serie zijn modern en voldoen aan alle moderne eisen. 

MKA-chirurgie groothandel

Als MKA-chirurgie leverancier leveren wij ook MKA-chirurgie verbruiksmiddelen en MKA-chirurgie materiaal. Denk hierbij aan zitoplossingen voor medisch specialisten. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan drukzakken en drukinfusors. 

Wij hebben veel kennis in huis over onze producten en helpen je graag. Neem voor meer informatie en vragen contact op met onze productspecialisten.