MDL chirurgie

Endomed heeft diverse producten in het assortiment voor MDL chirurgie.

MDL chirurgie instrumentarium

Als chirurg heb je divers chirurgisch instrumentarium nodig. Bij Endomed vind je gegarandeerd het kwalitatieve basis instrumentarium dat je nodig hebt om een operatie succesvol uit te voeren. Van een eenvoudig pincet tot de legendarische supercut scharen. En van micro-instrumentarium tot wondspreiders en - haken. Binnen de proctologie kennen we divers instrumentarium, van disposable en reusable proctoscopen en anoscopen tot diverse dilatatoren en hemorroïden ligatoren van het merk Sapi Med en Medicon

Patiënten transfer

Naast alle chirurgishe instrumenten hebben we diverse glijborden, transglides en rolborden in ons assortiment om patiënten veilig te kunnen verplaatsen. Om patiënten goed te kunnen positioneren hebben we vacuform matrassen en kussens van het merk Schmidt. Ook wel bekend als 'de roze matras'.  

Operatietafels Schaerer Medical

Operatietafels zijn onmisbaar in de operatiekamers en de poliklinieken. De ARCUS en AXIS zijn twee betrouwbare series van operatietafes van Schaerer Medical. De operatietafels en accessoires zijn multi-inzetbaar en ondersteunen patiënten op een veilige manier. Tegelijkertijd zijn de operatietafels optimaal afgestemd op de behoeftes van de gebruiker en zijn de operatietafels voorzien van alle moderne eisen.

Operatiekamer en anesthesie hulpmiddelen

Als MDL chirurgie groothandel leveren we diverse MDL chirurgie verbruiksmiddelen en MDL chirurgie materiaal voor ziekenhuis breed gebruik, zoals drukzakken, drukinfusors en zitoplossingen voor medisch specialisten. 

MDL chirurgie productspecialist

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Als MDL chirurgie leverancier adviseren wij medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.