KNO heelkunde

Endomed kan op het gebied van de KNO diverse producten en/of diensten leveren:

KNO instrumentarium

Op zoek naar specifieke tools voor de afdeling KNO binnen jouw ziekenhuis of medische instelling? Met het instrumentarium van Medicon opereer je iedere keel, neus en oor. Van mondspreiders en instrumenten voor veilige beademing tijdens een chirurgische ingreep, tot speciale hoofdlampen en (Frenzel) brillen. Bij de algemene en anesthesie chirurgische instrumenten vind je een kwalitatief basis instrumentarium dat breed inzetbaar is. Neem ook een kijkje bij het chirurgische boor- en zaagapparatuur. Ook deze producten zijn breed inzetbaar binnen diverse specialismen. 

Medicon neusrasp KNO instrumentarium

Chirurgische instrumenten van Medicon

Naast bovengenoemde KNO instrumenten bieden wij als KNO groothandel ook instrumenten aan uit onderstaande specialismen. Deze chirurgische instrumenten van Medicon zijn ook inzetbaar binnen de KNO afdeling. 

Schaerer Medical operatietafels

Een operatietafel is altijd nodig in de operatiekamer en de polikliniek. De operatietafels van Schaerer Medical zijn multi-inzetbaar. De tafels ondersteunen patiënten op een veilige manier, terwijl ze tegelijkertijd optimaal afgestemd kunnen worden op de behoeftes van de gebruiker. De ARCUS serie is de nieuwe productlijn en de operatietafels uit deze serie zijn belastbaar tot 500 kg en flexibel in hoogte verstelbaar. De AXIS serie is een betrouwbare lijn die voldoet aan alle moderne eisen. 

KNO leverancier

Endomed kan als leverancier ook KNO verbruiksmiddelen en KNO materiaal leveren. Denk hierbij aan drukzakken in diverse uitvoeringen (disposable en reusable) en in verschillende inhoudsmaten. En Vacuform matrassen en kussens om patiënten te kunnen positioneren tijdens de operatie. Deze roze vacuümmatrassen en -kussens leveren wij van het merk Schmidt. Ook de hoofdlampen en loupes van HEINE zijn hulpmiddelen die bruikbaar zijn op de KNO afdeling. 

Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen helpen we je graag verder. Neem contact op met onze productspecialisten via e-mail of telefoon.