Intensive Care

Endomed kan op het gebied van de Intensive Care diversen producten en/of diensten leveren:

Intensive Care instrumenten

Het anesthesie instrumentarium is ook geschikt als Intensive Care instrumentarium. We hebben ook een breed assortiment laryngoscopie instrumenten ten behoeve van het intuberen. 

Airway management en beademing

Bij Endomed vind je een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige beademingsproducten van VBM voor o.a. de moeilijke luchtweg. Uiteraard voldoen alle producten die verkrijgbaar zijn bij Endomed aan de richtlijnen van de Difficult Airway Society.

VBM - Bi-mask

Intensive Care leverancier

Als Intensive Care groothandel leveren we ook IC verbruiksmiddelen en IC materiaal dat ziekenhuis breed inzetbaar is. Denkhierbij aan de infuuspalen van Provita, of de Rollamate van Endomed. Voor patiëntentransfer hebben we de roze vaccuümmatrassen en -kussens van Schmidt. Onder de categorie OK en anesthesie hulpmiddelen vind je onder andere slanghouders, drukzakken en drukinfusors. 

Medisch meubilair van Becker

Becker heeft een ruim assortiment aan medisch meubilair zoals medische trolleys, verbandkarren, instrumententafels, overzettafels en transportwagens. Veel van deze producten zijn samen te stellen aan de hand van je wensen. Afmetingen, materialen, bevestiging, optionele lades of acccesoires en meer. Er zijn tal aan oplossingen beschikbaar.

Wij hebben veel kennis in huis over onze producten en helpen je graag. Neem voor meer informatie en vragen contact op met onze productspecialisten.