Handchirurgie

Endomed kan op het gebied van Handchirurgie diverse producten en/of diensten leveren:

Handchirurgie instrumentarium

Op zoek naar geschikte tools om handen en polsen te opereren? Met het uitgebreide assortiment (titanium) instrumentarium van onze leverancier Medicon kun je zeker uit de voeten. Van instrumentarium voor een handreconstructie (zoals peesstrippers en de Caroll peespaktang) en osteosynthese-systemen en CTS-instrumentarium. In de overige categorieën vind je handchirurgie instrumenten die algemener en breder inzetbaar zijn binnen het ziekenhuis. 

Handchirurgie

Handchirurgie leverancier

Als handchirurgie groothandel leveren we handchirurgie materiaal zoals alle producten die te maken hebben met bloedleegte & tourniquets. Daarnaast vind je in ons assortiment ook handchirurgie verbruiksmiddelen zoals disposable drukzakken in diverse inhoudsmaten. 

Operatietafels van Schaerer Medical

De operatietafels van Schaerer zijn multi-inzetbaar en ondersteunen patiënten op een veilige manier, terwijl ze tegelijkertijd optimaal afgestemd kunnen worden op de behoeftes van de gebruiker. Het merk verkoopt 2 betrouwbare lijnen: ARCUS en AXIS waarbij de ARCUS serie de nieuwere productlijn is waarbij de operatietafels belastbaar zijn tot maar liefst 500 kg en de operatietafels zijn flexibel in hoogte verstelbaar. 

Handchirurgie productspecialist

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.