Gynaecologie

Endomed kan op het gebied van Gynaecologie diverse producten en diensten leveren:

Gynaecologie instrumentarium

We bieden een uitgebreid assortiment instrumentarium voor de gynaecologie. Denk aan (verzwaarde) specula’s, amnio- en hysteroscopen, uterus dilatatoren, curettes en (bioptie)tangen. Naast deze specifieke gynaecologie instrumenten vind je ook geschikt instrumentarium bij onderstaande specialismen die breder inzetbaar zijn binnen het ziekenhuis. 

OK en anesthesie hulpmiddelen 

Als gynaecologie leverancier leveren we diverse medische hulpmiddelen. Denk hierbij aan gynaecologie materiaal en gynaecologie verbruiksmiddelen. Als gynaecologie groothandel is bij ons een breed assortiment aan medische hulpmiddelen beschikbaar. Denk aan disposable en reusable drukzakken in verschillende inhoudsmaten. Maar ook aan de roze vaccuümmatrassen en -kussens van Schmidt om patiënten te kunnen positioneren. Voor zorgprofessionals hebben wij ergonomische zitoplossingen in ons assortiment.

Operatietafels en Imaging tafels

Operatietafels en imagingtafels die wij leveren kenmerken zich door logische bedieningsmogelijkheden, wat het werken met deze tafels intuitief maakt. Daarnaast hebben de tafels flexibele mobiliteit en de mogelijkheid tot uitbreiding met slimme accessoires. Wij zoeken altijd naar de beste producten en slimme innovaties, voor grotere efficiëntie en gemak.

Dr. Mach onderzoekslampen

Dr. Mach is een betrouwbaar merk uit Duitsland voor medische verlichting. In ons assortiment vind je diverse modellen terug; op statief, aan de wand gemonteerd of aan het plafond. De onderzoekslampen kunnen ook door ons geïnstalleerd worden bij jou op locatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder of neem contact op met onze productspecialist. 

Medisch meubilair 

Het medisch meubilair van Becker is van hoogstaande kwaliteit en zeer bekend in ziekenhuizen en zelfstandige klinieken omdat er dagelijks mee wordt gewerkt. Becker heeft een breed assortiment waarbij bij ieder product ook  opties mogelijk zijn qua uitvoering zoals mobiel, vast aan de muur of staand. Keuze uit materialen, afmetingen, een extra la of juist niet en ga zo maar door. Becker biedt veel oplossingen voor OK en CSA zoals:

Becker - medisch meubilair

Becker instrumententafels