Gynaecologie

Endomed kan op het gebied van Gynaecologie diverse producten en diensten leveren:

Gynaecologie instrumentarium

We bieden een uitgebreid assortiment instrumentarium voor de gynaecologie. Denk aan (verzwaarde) specula’s, amnio- en hysteroscopen, uterus dilatatoren, curettes en (bioptie)tangen. Naast deze specifieke gynaecologie instrumenten vind je ook geschikt instrumentarium bij onderstaande specialismen die breder inzetbaar zijn binnen het ziekenhuis. 

OK en anesthesie hulpmiddelen 

Als gynaecologie leverancier leveren we diverse medische hulpmiddelen. Denk hierbij aan gynaecologie materiaal en gynaecologie verbruiksmiddelen. Als gynaecologie groothandel is bij ons een breed assortiment aan medische hulpmiddelen beschikbaar. Denk aan disposable en reusable drukzakken in verschillende inhoudsmaten. Maar ook aan de roze vaccuümmatrassen en -kussens van Schmidt om patiënten te kunnen positioneren. Voor zorgprofessionals hebben wij ergonomische zitoplossingen in ons assortiment.

Operatietafels en Imaging tafels

De operatietafels en imagingtafels kenmerken zich door logische bedieningsmogelijkheden, flexibele mobiliteit en de mogelijkheid tot uitbreiding met slimme accessoires. Wij zoeken altijd naar de beste producten en slimme innovaties, voor grotere efficiëntie en gemak in de OK. Wil je meer informatie of advies over de producten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact met onzeproductspecialisten op te nemen. Wij hebben veel kennis over onze producten en we helpen je graag.

Dr. Mach onderzoekslampen

Dr. Mach is een betrouwbaar merk uit Duitsland voor medische verlichting. In ons assortiment vind je diverse modellen terug; op statief, aan de wand gemonteerd of aan het plafond. De onderzoekslampen kunnen ook door ons geïnstalleerd worden bij jou op locatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder of neem contact op met onze productspecialist.