Gastro Enterologie

Endomed kan op het gebied van Gastro-enterologie / MDL diverse producten en/of diensten leveren:

Gastro-enterologie instrumentarium

Geschikte gastro-enterologie instrumenten vind je onder het assortiment van proctologisch chirurgisch instrumentarium. Van het merk Medicon en Sapi Med leveren we een breed scala aan gastro-enterologie materiaal en verbruiksmiddelen zoals proctoscopen & anoscopen, hemorroiden ligatoren en time markers.

Sapi Med - proctoscopen

Gastro-enterologie leverancier

Als gastro-enterologie groothandel leveren we ook ergonomische werkstoelen voor zorgprofessionals. Dit zijn verschillende type zitoplossingen van het merk Score.

Stille Imaging tafels en accessoires

Imaging tafels & accessoires zijn praktisch in de operatiekamer, vanwege een carbon tafelblad waardoor ze röntgen doorlaatbaar zijn en een excentrisch geplaatste kolom die optimaal de ruimte biedt voor een C-boog. Medisch professionals gebruiken imaging tafels als onderzoekstafel, behandeltafel of operatietafel. De imaging tafels en accessoires in het assortiment van Endomed zijn van het gerenommeerde merk Stille en dragen bij aan de efficiëntie van diverse behandelingen en zijn inzetbaar voor diverse specialisaties, zoals vaatchirurgie, traumachirurgie, radiologie, cardiologie, endoscopie (ERCP), urologie en nog meer.

Gastro-enterologie productspecialist

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.