Fysiotherapie & revalidatie

Endomed kan op het gebied van fysiotherapie diverse producten en/of diensten leveren:

Fysiotherapie materiaal

De fysiotherapie middelen die wij leveren hebben betrekking op patienten transfer. Denk hierbij aan glijborden, transglides en rolborden van het merk Samarit. Ook verkopen we Rollamate infuuspalen in een aantal uitvoeringen. Daarnaast leveren we als fysiotherapie groothandel ergonomische werkstoelen voor zorgprofessionals. Dit zijn verschillende type zitoplossingen van het merk Score. Wij vinden we het belangrijk als fysiotherapie leverancier dat de hulpmiddelen die wij aanbieden de behandelaar minimaal belasten.

Rollamate infuuspalen

Sinds 2006 zijn de Rollamate infuuspalen van Endomed een begrip. De stabiele infuuspalen zijn veilig, ijzersterk en compact. De Rollamate infuuspaal beweegt soepel voort omdat de patiënt erachter loopt. Nieuwsgierig naar de Rollamate infuuspaal van Endomed? Vraag gratis een proefplaatsing aan. 

Rollamate standaard


Rollamate infuuspaal 3.0 standaard, vast stuur en 3 haken in hoogte verstelbaar

Fysiotherapie productspecialist

Er zijn soms mogelijkheden tot maatwerk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.

fysiotherapie.jpg_1.png