Flebologie

Ook voor Flebologie hebben wij diverse producten in ons assortiment:

Flebologie apparatuur

Een infiltratiepomp is onmisbaar binnen de flebologie. Bij Endomed vind je (onder meer) de infiltratiepomp (ook wel rollerpomp genoemd) Dispenser DP30 van onze Zwitserse partner Nouvag. Dit apparaat infiltreert vloeistof (tot 12,5 liter per uur) op een nauwkeurige manier, met een optimaal aangepaste druk. Het apparaat is bovendien eenvoudig in gebruik en behoeft nauwelijks onderhoud. Dit flebologie materiaal vind je onder infiltratieapparatuur. Onder zuigapparatuur vind je o.a. de Vacuson 60

Nouvag - DP30 infiltratiepomp Vario
Nouvag DP30 Infiltratiepomp Vario voetpedaal

Operatietafels van Schaerer Medical

Een operatietafel is altijd nodig in een operatiekamer en/of polikliniek. Goede operatietafels zijn multi-inzetbaar en ondersteunen patiënten op een veilige manier. Daarnaast kunnen de operatietafels optimaal afgestemd worden op de wensen en behoeften van de gebruiker.

Flebologie groothandel

Als flebologie leverancier leveren wij ook hulpmiddelen om patiënten te verplaatsen, zoals glijborden, rolborden en transglides. Wij vinden het belangrijk dat deze hulpmiddelen een behandelaar minimaal belasten. Zo verkopen wij ook zitoplossingen van Score.

Productspecialist Flebologie

Wil je meer informatie of advies over de producten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact met onze productspecialist op te nemen. Wij hebben veel kennis over onze producten en we helpen je graag.

Medisch meubilair van Becker 

Op de polikliniek of in de operatiekamer is het medisch meubilair van Becker onmisbaar. Denk hierbij aan medische trolleys en overzettafels in verschillende afmetingen en uitvoeringen qua materiaal en extra opties. 
Het ruime assortiment van Becker bestaat uit: