Flebologie

Ook voor Flebologie hebben wij diverse producten in ons assortiment:

Flebologie apparatuur

Een infiltratiepomp is onmisbaar binnen de flebologie. Bij Endomed vind je (onder meer) de infiltratiepomp (ook wel rollerpomp genoemd) Dispenser DP30 van onze Zwitserse partner Nouvag. Dit apparaat infiltreert vloeistof (tot 12,5 liter per uur) op een nauwkeurige manier, met een optimaal aangepaste druk. Het apparaat is bovendien eenvoudig in gebruik en behoeft nauwelijks onderhoud. Dit flebologie materiaal vind je onder infiltratieapparatuur.

Operatietafels van Schaerer Medical

Een operatietafel is onmisbaar in de operatiekamer en/of polikliniek. Goede operatietafels zijn multi-inzetbaar en ondersteunen patiënten op een veilige manier, terwijl ze tegelijkertijd optimaal afgestemd kunnen worden op de behoeftes van de gebruiker. De AXIS-serie is de meest succesvolle lijn van Schaerer Medical en de ARCUS-lijn is de iets nieuwere lijn van dit betrouwbare merk. 

Flebologie groothandel

Als flebologie leverancier leveren wij ook hulpmiddelen om patiënten te verplaatsen, zoals glijborden, rolborden en transglides. Wij vinden het belangrijk dat deze hulpmiddelen een behandelaar minimaal belasten. Zo verkopen wij ook zitoplossingen van Score.

Productspecialist Flebologie

Wil je meer informatie of advies over de producten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact met onze productspecialist op te nemen. Wij hebben veel kennis over onze producten en we helpen je graag.