Endoscopische chirurgie

Op het gebied van Endoscopische chirurgie hebben wij diverse producten/diensten in het assortiment:

Endoscopische chirurgie instrumentarium

De instrumenten die wij aanbieden binnen endoscopische chirurgie vind je onder endoscopisch/Laparoscopisch chirurgisch instrumentarium. Als endoscopische chirurgie groothandel leveren we instrumenten van Xion en Medicon. Daarnaast leveren we plastisch chirurgisch instrumentarium van Medicon.

Endoscopische chirurgie materiaal

Naast endoscopische chirurgie instrumenten leveren wij ook drukzakken in verschillende soorten (disposable en reusable) en inhoudsmaten. Drukinfusors van VBM vind je bij OK & anesthesie hulpmiddelen. Wij helpen je graag met de juiste drukinfusor te kiezen. Neem gerust contact op met onze productspecialist

Schaerer Medical operatietafels

Een operatietafel is onmisbaar in de operatiekamer en de polikliniek. De operatietafels van Schaerer Medical zijn multi-inzetbaar en ondersteunen patiënten op een veilige manier, terwijl ze tegelijkertijd optimaal afgestemd kunnen worden op de behoeftes van de gebruiker. De ARCUS serie is de nieuwe productlijn en de operatietafels uit deze serie zijn belastbaar tot 500 kg en flexibel in hoogte verstelbaar. De AXIS serie is een betrouwbare lijn die voldoet aan alle moderne eisen. 

Endoscopische chirurgie leverancier

Om patiënten veilig te verplaatsen vind je diverse producten onder patienten transfer zoals glijborden, rolborden en transglides. Als medisch specialist werk je vaak lange dagen en in allerlei verschillende houdingen. Om een aangenaam en gezond werkklimaat te creëren op de werkvloer of in de operatiekamer, is verantwoord zitmateriaal belangrijk. Het Nederlandse merk Score heeft zich gespecialiseerd in ergonomische werkstoelen voor zorgprofessionals.