Dermatologie

Endomed kan op het gebied van Dermatologie diverse producten en/of diensten leveren:

Dermatologie instrumenten

Op het gebied van dermatologie instrumentarium leveren wij medische hulpmiddelen die vallen in de categorie proctologisch chirurgisch instrumentarium. Binnen de proctologie kennen we divers instrumentarium, van disposable en reusable dermatologie verbruiksmiddelen zoals proctoscopen en anoscopen tot diverse dilatatoren en hemorroïden ligatoren van het merk Sapi Med en Medicon. Voor de disposable producten verwijzen we je door naar ons disposable pakket voor de Coloproctologie

Dermatologie leverancier

Naast bovenstaand dermatologie materiaal leveren wij ook infiltratieapparatuur. Bij ons vind je onder andere de infiltratiepomp (ook wel rollerpomp genoemd) Dispenser DP30 van onze Zwitserse partner Nouvag. Het apparaat infiltreert vloeistof (tot 12,5 liter per uur) op een nauwkeurige manier, met een optimaal aangepaste druk. Dit apparaat is bovendien eenvoudig in gebruik en behoeft nauwelijks onderhoud.

Nouvag - DP30

Nouvag DP30 Infiltratiepomp ON/OFF voetpedaal

Dr. Mach onderzoekslampen

Dr. Mach is een betrouwbaar en betaalbaar Duits merk voor medische verlichting. In ons assortiment vind je diverse modellen terug; op statief, aan de wand gemonteerd of aan het plafond. De onderzoekslampen kunnen ook door ons geïnstalleerd worden bij jou op locatie.

Dr. Mach - Mach LED 115

Dr. Mach - Mach LED 115, Onderzoekslamp op 5-voets statief

Productspecialist

Wij hebben veel kennis in huis over onze producten en helpen je graag. Neem voor meer informatie en vragen contact op met onze productspecialisten.