CCU

Voor de CCU heeft Endomed diverse producten en diensten in het assortiment:

CCU leverancier

Voor CCU leveren wij materiaal om een spoed cricothyrotomie uit te voeren. Onder het merk VBM vind je een uitgebreid assortiment.

VBM - Quicktrach

Quicktrach I - 2.0 mm I.D. Kind

CCU medische hulpmiddelen

Om patiënten veilig te kunnen verplaatsen hebben we diverse producten in ons assortiment zoals glijborden, rolborden en transglides. Om ervoor te zorgen dat beademingsslangen goed op hun plek blijven zitten tijdens een operatie, hebben we speciale slanghouders in het assortiment. Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Daarnaast leveren we ook CCU verbruiksmiddelen zoals disposable drukzakken in diverse inhoudsmaten. We leveren ook reusable drukzakken en drukinfusors. Het merk Score heeft zich gespecialiseerd in ergonomische werkstoelen voor zorgprofessionals.  

CCU productspecialist

Soms is er ook maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op met onze productspecialist. Als CCU leverancier adviseren wij medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen zijn zij bereikbaar en helpen je graag verder.