Cardio-vasculaire chirurgie

Endomed kan op het gebied van Cardiovasculair de volgende producten en/of diensten leveren:

Cardiovasculair instrumenten

Binnen het assortiment algemeen chirurgisch instrumentarium vind je geschikt cardiovasculair instrumentarium. Ook het productaanbod onder thorax Cardio-Vasculair chirurgisch instrumentarium is bruikbaar, hier vind je een veelzijdig assortiment aan instrumentarium van Medicon. Van vaatklemmen, -pincetten en -scharen voor het kleine precisiewerk tot ribspreiders, ribscharen en speciale wondhaken en longhaken.

Medicon thorax

Schaerer Medical operatietafels

De ideale operatietafel is zijn multi-inzetbaar. Het ondersteunen van patiënten op een veilige manier, terwijl ze tegelijkertijd optimaal afgestemd kunnen worden op de behoeftes van de gebruiker. Een operatietafel van Schaerer Medical is onmisbaar in de operatiekamer. De Axis-serie is de meest succesvolle productlijn van Schaerer Medical. De Axis-operatietafels zijn uiterst betrouwbaar en voldoen aan alle moderne eisen. De Arcus-serie is een nieuwere productlijn van Schaerer. Arcus-operatietafels zijn belastbaar tot maar liefst 500 kg en is flexibel in hoogte verstelbaar.

Cardiovasculair groothandel

Als cardiovasculair leverancier leveren we cardiovasculair materiaal dat breed inzetbaar is binnen het ziekenhuis. Denk hierbij aan producten voor patiënten transfer. Maar ook aan zitoplossingen voor zorgprofessionals om behandelingen en operaties goed te kunnen uitvoeren. Naast drukinfusors en de reusable producten leveren we ook cardiovasculair verbruiksmiddelen zoals disposable drukzakken in diverse inhoudsmaten. 

Cardiovasculair productspecialist 

Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van medische hulpmiddelen. Ook voor meer informatie of vragen helpen we je graag verder. Neem contact op met onze productspecialisten via e-mail of telefoon.