Anesthesie

Endomed kan op het gebied van Anesthesie diversen producten en diensten leveren.

Anesthesie instrumentarium

Ons assortiment anesthesie instrumentarium bestaat uit een breed aanbod van laryngoscopie instrumenten ten behoeve van intuberen. Wij bieden betrouwbare oplossingen om de endotracheale tube in de luchtpijp te plaatsen. Denk hierbij aan invoertangen en mondspreiders. Daarnaast hebben we ook reusable laryngoscoop handvatten (met LED verlichting) en disposable laryngoscoop handvatten, reusable laryngoscoop bladen en disposable laryngoscoop bladen. Zie hiervoor laryngoscopie producten. Het micro laryngoscopisch chirurgisch instrumentarium is te vinden op onze website bij het KNO chirurgisch instrumentarium.

Airway management en beademing

Bij Endomed vind je een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige beademingsproducten van VBM voor o.a. de moeilijke luchtweg. Uiteraard voldoen alle producten die verkrijgbaar zijn bij Endomed aan de richtlijnen van de Difficult Airway Society.

Bloedleegte en tourniquets

Er zijn allerlei handige tools op de markt die ervoor zorgen dat je een operatiegebied makkelijk en snel bloedleeg maakt én houdt ten tijde van de operatie. Met ons veelzijdige en hoogwaardige assortiment bedienen wij operatiekamers, ziekenhuizen en poliklinieken. 

Anesthesie hulpmiddelen

In de categorie anesthesie hulpmiddelen vind je diverse productgroepen die zowel bruikbaar zijn binnen de anesthesie als de operatiekamers. Denk hierbij aan patiënten transfer en patiënten positionering. Maar denk ook aan slanghouders, armsteunen, drukzakken en drukinfusors

Operatietafels en Imaging tafels

De operatietafels en imagingtafels in het assortiment van Endomed kenmerken zich door logische bedieningsmogelijkheden, flexibele mobiliteit en de mogelijkheid tot uitbreiding met slimme accessoires. Wij zoeken altijd naar de beste producten en slimme innovaties, voor grotere efficiëntie en gemak in de OK. Wil je meer informatie of advies over de producten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben veel kennis over onze producten en we helpen je graag.

Infuuspalen & medisch meubilair

Als anesthesie leverancier leveren we ook Endomed infuuspalen en infuuspalen van Provita. Het Nederlandse merk Score heeft zich gespecialiseerd in ergonomische zitoplossingen voor zorgprofessionals om operaties en behandelingen goed te kunnen uitvoeren. 

Wij hebben veel kennis in huis over onze producten en helpen je graag. Neem voor meer informatie en vragen contact op met onze productspecialisten.