Service & onderhoud

Service is één van de belangrijkste kernwaarden van Endomed. Wij willen onze klanten altijd van de beste oplossingen voorzien en adviseren graag bij de aanschaf, vervanging, reparatie en bij zowel preventief als correctief onderhoud van medische apparatuur.

Voor een aantal medische hulpmiddelen is het van groot belang dat er regelmatig preventief onderhoud plaats vindt. Endomed heeft haar eigen gecertificeerde onderhoudsmonteurs in dienst, die 24 uur per dag te bereiken zijn en alle specialistische kennis van onze producten in huis hebben. Het is ook mogelijk om een periodiek onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Zo weet je zeker dat jouw medische apparatuur zoals bijvoorbeeld een operatietafel of bloedleegte apparaat zich altijd in uitstekende staat bevindt. Onze gespecialiseerde technici werken zowel op locatie als in onze goed uitgeruste werkplaats.

Heb je ook interesse om je medische apparatuur van VBM, Schaerer, Stille, Medicon of Nouvag door ons te laten onderhouden? Neem dan contact op met ons.

 

Neem contact met ons op