Producten

 1. Airway management & Beademing

  Airway management & Beademing

  Bij Endomed vind je een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige beademingsproducten van VBM voor o.a. de moeilijke luchtweg. Uiteraard voldoen alle producten die verkrijgbaar zijn bij Endomed aan de richtlijnen van de Difficult Airway Society.

  Producten bekijken
 2. Bloedleegte & Tourniquets

  Bloedleegte & Tourniquets

  Er zijn allerlei handige tools op de markt die ervoor zorgen dat je een operatiegebied makkelijk en snel bloedleeg maakt én houdt ten tijde van de operatie. Je vindt ze allemaal bij Endomed, marktleider op het vlak van bloedleegte-producten in Nederland. Met ons veelzijdige én hoogwaardige assortiment bedienen wij graag alle operatiekamers, ziekenhuizen en poliklinieken.

  Producten bekijken
 3. Chirurgisch instrumentarium

  Chirurgisch instrumentarium

  Op zoek naar het beste chirurgisch instrumentarium? Endomed is - door jarenlange ervaring - specialist op dit gebied en vertegenwoordigt het bekende merk Medicon in Nederland. Wij adviseren medisch professionals en inkopers graag over de inventarisatie, aanschaf en onderhoud van chirurgisch instrumentarium, onder meer voor de operatiekamer, CSA en poliklinieken.

  Producten bekijken
 4. Chirurgische apparatuur

  Chirurgische apparatuur

  Bij Endomed vind je een breed scala aan chirurgische apparatuur. Daarvoor werken wij samen met onze partner Nouvag, een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in chirurgische apparatuur. Met de tools van Nouvag kies je voor kwaliteit.De chirurgische apparatuur is toepasbaar binnen diverse specialismen en in het bijzonder in de implantologie, de flebologie en de reconstructieve chirugie.

  Producten bekijken
 5. Coloproctologie

  Coloproctologie

  Coloproctologie is het specialisme binnen de algemene chirurgie gericht op onderzoek naar en behandeling van aandoeningen aan de endeldarm en de anus. Binnen de coloproctologie bieden wij vooral op het gebied van hemorroïden – ook wel bekend als aambeien – een breed scala aan re-usable en disposable hulpmiddelen en accessoires. Wil je meer informatie of advies over de producten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben veel kennis over onze producten en we helpen je graag.

  Producten bekijken
 6. Diagnostiek & Optotechniek

  Diagnostiek & Optotechniek

  Bij Endomed vind je binnen het pakket Diagnostiek & Optotechniek medische hulpmiddelen van het merk Heine. Van dermatoscopen tot hoofdlampen tot laryngoscopie producten. Ook voor Oogheelkundige diagnostiek en KNO & Algemene diagnostiek vind je hier diverse producten van Heine.

  Producten bekijken
 7. Infuuspalen & Medisch meubilair

  Infuuspalen & Medisch meubilair

  Goed gereedschap is het halve werk. Als medisch specialist, verpleegkundige of zorginkoper weet je dat dit gezegde zéker ook in het ziekenhuis of zelfstandige kliniek geldt. Een ingreep of operatie verloopt gemakkelijker, sneller, fijner en effectiever als de gebruiker én de patiënt gebruik kunnen maken van gebruiksvriendelijk meubilair en stabiele infuuspalen. Ook voor de verpleegafdelingen hebben we een interessant aanbod met bijvoorbeeld de Rollamate infuuspaal om patiënten sneller te mobiliseren. In het assortiment van Endomed vind je alleen maar producten en merken waar wij volledig achter staan. Bij Endomed kies je voor kwaliteit.

  Producten bekijken
 8. OK & Anesthesie hulpmiddelen

  OK & Anesthesie hulpmiddelen

  Bij Endomed vind je binnen het pakket OK- en Anesthesie hulpmiddelen van o.a. het merk VBM, Samarit en B.U.W. Schmidt. Met onze hulpmiddelen - zoals tubefixaties, beademingsslangen en beademingssytemen, slanghouders, drukzakken, drukinfusors, vacuummatrassen en hulpmiddelen om patiënten te positioneren of verplaatsen.

  Producten bekijken
 9. Operatietafels & Imaging tafels

  Operatietafels & Imaging tafels

  De operatietafels en imagingtafels in het assortiment van Endomed kenmerken zich door logische bedieningsmogelijkheden, flexibele mobiliteit en de mogelijkheid tot uitbreiding met slimme accessoires. Wij zoeken altijd naar de beste producten en slimme innovaties, voor grotere efficiëntie en gemak in de OK.

  Producten bekijken