Bedrijfsprofiel

Endomed BV

Voor medische hulpmiddelen en apparatuur is Endomed een deskundige partner van de ziekenhuizen en zelfstandige klinieken in de Benelux. Onze kracht? Veel kennis en ervaring. En die staat geheel tot jouw beschikking. In 1984 is Endomed opgericht in Didam als groothandel in endoscopie producten en chirurgisch instrumentarium. In de loop der jaren werd het assortiment uitgebreid om aan de behoeften van de ziekenhuizen te kunnen voldoen.

content-image

We zijn een specialist in medische hulpmiddelen voor een aantal nichemarkten, met gerenommeerde merken als VBM, Sapi Med, Medicon, Stille en Schaerer Medical. Samen met deze partners bieden wij mooie oplossingen voor onder andere de Chirurgie, Anesthesie, IC, SEH, poliklinieken en verpleegafdelingen. Daarnaast zijn wij fabrikant van Endomed infuuspalen.

Kennis, service, flexibiliteit en samenwerking zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Zowel binnen de organisatie als in het contact met onze partners en klanten.

In 2016 vestigde Endomed zich op het bedrijventerrein Vluchtoord in Uden. Deze locatie biedt een open werkomgeving voor een optimale samenwerking tussen teams én ruimte voor de workshops en trainingen die wij met partners en klanten organiseren.

Het team van Endomed kent haar producten. Tot in detail. Voor een deskundige sparringpartner én voor klantgerichte service neem je contact op met Endomed.

 

Neem contact met ons op