Zeer compleet assortiment chirurgisch instrumentarium van Medicon

Zeer compleet assortiment chirurgisch instrumentarium van Medicon

De Duitse fabrikant Medicon eG bestaat al meer dan 75 jaar en levert wereldwijd kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Mede daardoor werkt Endomed al ruim 20 jaar met Medicon samen. Hoog tijd om deze fabrikant en het productaanbod eens onder de loep te nemen!

Medicon in Germany

Medicon is gevestigd in Tuttlingen en biedt producten die geproduceerd worden in Duitsland. Dit staat garant voor vakmanschap! Het bedrijf hecht veel waarde aan traditie, innovatie en ontwikkeling. Zo heeft Medicon zich gespecialiseerd op het gebied van KNO, Plastische-, Hand-, Pols- en MKA-chirurgie. In samenwerking met Duitse specialisten - bijvoorbeeld de Duitse KNO-arts dr. Gubisch - hebben zij instrumentarium ontwikkeld om nog beter in te kunnen springen op de wensen van chirurgen.

Complete lijn chirurgisch instrumentarium

Medicon biedt een zeer uitgebreid pakket, alle specialismen zijn vertegenwoordigd. Ook de lijn van micro instrumentarium en scharen voor plastische chirurgie zijn zeer volledig. Op zoek naar iets specifieks? Door het brede assortiment is de kans groot dat wij een geschikte oplossing hebben.

Ondersteuning voor professionals

Naast de levering van een complete lijn biedt Medicon ook ondersteuning voor professionals. Op regelmatige basis zijn er internationale courses. Zo heeft onze productspecialist Sjoukje van der Horn trainingen gevolgd bij Medicon om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Voor het juiste advies kun je bij Sjoukje terecht.

Onderhoud en reparatie ​

Onderhoud en reparatie doen wij niet zelf. Wij onderscheiden ons door daarin samen te werken met een onafhankelijke partij. Dit zorgt voor meer transparantie en is daarnaast kostenefficiënt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Op zoek naar een specifiek instrument of meer informatie over het samenstellen van een complete lijn? Wij helpen je graag.

Neem contact op met Sjoukje van der Horn