Vacature: Marketing & Communicatie medewerker

Vacature: Marketing & Communicatie medewerker

Wil jij meebouwen aan een sterk bedrijf op het gebied van medical devices, met diverse gerenommeerde internationale merken in een markt, die volop in beweging is? Als Marketing & Communicatie medewerker bij Endomed geef jij vorm aan alle aspecten van onze communicatie. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere relevante doelgroepen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Endomed en regelmatig positief verrast worden. Je bent taalvaardig en kunt complexe zaken eenvoudig verwoorden. Met jouw creativiteit en gevoel voor grafische vormgeving weet je deze zaken ook visueel aantrekkelijk te presenteren. Op het gebied van online marketing word je ondersteund door een marketing bureau.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • Je ondersteunt de productspecialisten met creatieve content, bijvoorbeeld voor de website, social media, congressen en presentaties;
 • Het verbeteren en up-to-date houden van onze website;
 • Jij kan je goed inleven in onze klanten en schrijft toegankelijke teksten;
 • Je ontwikkelt een marketing- en communicatieplan in samenwerking met je leidinggevende;
 • Je werkt samen met een marketing bureau aan (nieuwe) campagnes, , waarmee we onze bestaande klanten nóg beter van dienst zijn en waarmee we nieuwe klanten bereiken;
 • Je volgt ontwikkelingen binnen de marketing- en communicatiewereld en vertaalt deze naar projecten die ervoor zorgen dat Endomed top-of-mind wordt en blijft binnen onze nichemarkten.

Jij bent:

 • Een creatieve communicatie expert met een commerciële blik en vernieuwende ideeën;
 • Positief, energiek en goed zelfstandig werkend in een klein team;
 • Zelfstartende doener;
 • Relevante werkervaring is mooi, juiste mentaliteit is essentieel;
 • +/- 24 uur per week beschikbaar en 24/7 betrokken;

Wie zijn wij?

Endomed BV, opgericht in 1984, is gevestigd in Uden en verzorgt een uitgebreid assortiment met kwalitatief hoogstaande productlijnen voor de medische branche. Onze klanten zijn ziekenhuizen en zelfstandige klinieken in Nederland en België. Het assortiment aan medische hulpmiddelen is met name gericht op de OK (Operatiekamer) en de afdeling Anesthesie. Daarnaast bieden we ook een breed scala aan producten voor de IC (Intensive care), SEH (Spoedeisende hulp) en proctologie. Tenslotte zijn we actief in de markt met het door Endomed ontwikkelde eigen merk (mobiele) infuuspalen.

Wat hebben wij je te bieden?

Je start met een tijdelijk contract voor +/- 24 uur per week met zicht op een vaste aanstelling. Bij Endomed krijg je de gelegenheid om je verder te ontwikkelen en streven we naar een prettige en langdurige samenwerking! Kenmerkend voor Endomed is het gedreven team van enthousiaste professionals die op informele wijze samenwerken met veel ruimte voor eigen inbreng. De juiste balans werk/privé staat bij ons hoog in het vaandel en je kan thuiswerken afwisselen met werken op kantoor.

Interesse?

Dan komen we graag met jou in contact. Stuur je sollicitatie op korte termijn (uiterlijk 13 juni 2022) naar hr@endomed.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niels van Amerongen, tel: 06-57575789 of via niels.vanamerongen@endomed.nl.

We kijken uit naar je reactie :)