Twee nieuwe producten van VBM: Tourniquet Touch en de introducer i-Bougie

Twee nieuwe producten van VBM: Tourniquet Touch en de introducer i-Bougie

Endomed heeft onlangs twee nieuwe producten op de Nederlandse markt gebracht van het merk VBM Medizintechnik: De Tourniquet Touch en de i-Bougie. VBM is specialist op het gebied van Airway Management, Bloedleegte en accessoires voor de Anesthesie, IC en SEH.​

Tourniquet Touch

content-image

Met de ontwikkeling van de Tourniquet Touch heeft VBM een nieuwe mijlpaal bereikt. De Tourniquet Touch combineert kwaliteit, veiligheid en eenvoud. Het grote 8-inch touchscreen geeft duidelijke informatie. Door optimale precisie en de hoge performance is de Tourniquet Touch ideaal voor het uitvoeren van chirurgische procedures op de OK of ambulante chirurgie waarbij bloedleegte een vereiste is. Tevens is de Tourniquet Touch ook in een uitvoering te verkrijgen die te gebruiken is voor ingrepen waarbij irrigatie gebruikt wordt.

Onze productspecialisten worden uitgebreid getraind bij VBM Medizintechnik om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dus heb je een vraag over de Tourniquet Touch of wil je dit bloedleegte apparaat eens testen? Zij helpen je graag verder.​

Lees meer over de Tourniquet Touch of download de brochure. 
 
 

i-Bougie 

content-image

De i-Bougie is een zeer effectieve introducer om endo-tracheale intubatie te vergemakkelijken bij patiënten bij wie de visualisatie van de glottis onvoldoende is. Het kunnen verstrekken van zuurstof aan patiënten is van levensbelang. Moeilijke directe laryngoscopie (Cormack & Lehane grades 2 of 3) komt voor bij 1% tot 18% van de patiënten. Het gebruik van de i-Bougie bij endo-tracheale intubatie en het tegelijkertijd toedienen van zuurstof, tijdens directe laryngoscopie, is een veilige manier om het risico op complicaties te verminderen (CICO-scenario).  

Bekijk de productspecificaties van de i-Bougie of download de brochure.

Direct een vraag? Of wil je graag een monster van de i-Bougie ontvangen? Neem contact op met onze productspecialist Robert Jan van Dijk.