Saskia Pieterse gestart als Product Specialist bij Endomed

Saskia Pieterse gestart als Product Specialist bij Endomed

Endomed heeft onlangs Saskia Pieterse verwelkomd als nieuwe Product Specialist. Met een staat van dienst van dertien jaar in de medische hulpmiddelen industrie, binnen diverse specialismen, brengt ze waardevolle commerciële ervaring met zich mee naar het team van Endomed.

Het was een gelukkig toeval dat haar aandacht werd getrokken naar de functie bij Endomed, die meteen haar enthousiasme wekte. Ze vult aan: "Ik was eigenlijk helemaal niet op zoek naar een nieuwe baan, maar toen ik hoorde over deze functie, heb ik meteen de telefoon opgepakt. Er was gelijk een klik! Deze functie past perfect bij me gezien mijn achtergrond.”

Saskia's verantwoordelijkheden bij Endomed zullen zich vooral richten op de productgroep coloproctologie, waarbij ze werkt met producten van Sapi Med, een toonaangevend merk in dit vakgebied. Ze benadrukt: “Deze producten helpen chirurgen hun werkwijze, efficiëntie en resultaten te optimaliseren. Hoe gaaf dat ik daar een steentje aan bij mag dragen door de producten bij de juiste mensen te krijgen.”

Over haar eerste weken bij Endomed vertelt ze: “Ik ben echt onder de indruk van de menselijke, efficiënte aanpak en de focus. De klant staat centraal, dat is het uitgangspunt in de praktijk en geen loze kreet; het is bij Endomed belangrijker dan de beheersing van het proces. Hierdoor is de betrokkenheid van elke medewerker groot, is er ruimte voor flexibiliteit en spontaniteit, en volgen resultaten op een natuurlijke manier. Ik werd zelfs door klanten gefeliciteerd met mijn keuze voor Endomed, omdat het zo'n prettig bedrijf is om voor te werken. Een mooiere bevestiging kun je bijna niet krijgen!”

Tot slot, hoe ziet de komende periode eruit? Saskia: “Ik voel me erg op mijn plek, en ben nu al veel onderweg en in gesprek met mensen in verschillende instellingen. Ook heb ik al in de praktijk mogen zien hoe Sapi Med producten de gebruikers écht helpen. Ik heb zin om samen met Endomed én de gebruikers nieuwe successen te behalen." We wensen Saskia veel succes in haar nieuwe rol als Product Specialist bij Endomed!

Benieuwd wat Saskia voor jou kan betekenen? Neem contact met haar op.