S-Guide Intubatie Introducer voor de kleinere luchtweg

S-Guide Intubatie Introducer voor de kleinere luchtweg

De S-Guide is een intubatiehulpmiddel voor beheer van de moeilijke luchtweg en vergemakkelijkt de orotracheale intubatie, vooral bij patiënten bij wie de visualisatie van de glottis onvoldoende of belemmerd is. Vanwege de vormbaarheid is de S-guide zeer geschikt voor zowel directe en indirecte laryngoscopie, met name voor videolaryngoscopen met niet-gechannelde blades. ​

Met de twee bijgeleverde 15mm connectoren is oxygenatie mogelijk gedurende het gehele intubatieproces. Zelfs wanneer de S-Guide gebogen is, zal de oxygenatie niet worden belemmerd. Voor de veiligheid van de patiënt is de S-Guide voorzien van een gekleurde, voorgevormde en atraumatische zachte tip.

Na het succes met de S-guide in Fr15 is deze nu ook beschikbaar in de kleinere maten; Fr11 en Fr8. Deze kleinere maten zijn uitermate geschikt voor de kleinere luchtweg van bijvoorbeeld baby’s en pediatrische patiëntjes.

Direct een vraag? Of wil je graag een gratis sample van de S-guide ontvangen? Neem contact op met onze productspecialist Robert Jan van Dijk.