Nieuw partnership: Nouvag en Endomed

Nieuw partnership: Nouvag en Endomed

Dit voorjaar start Endomed met een nieuwe samenwerking met het Zwitserse bedrijf Nouvag. Hiermee breidt het assortiment uit met chirurgische apparatuur, waaronder boor-, zaag-, liposuctie- en infiltratie apparatuur. Endomed biedt hierbij ook de mogelijkheid voor onderhoud en reparatie, zodat volledige service geboden kan worden.

Over Nouvag

Nouvag AG is opgericht in 1971 en staat voor betrouwbare en duurzame Zwitserse kwaliteit. Het bedrijf is gespecialiseerd in KNO, MKA, Implantologie en Plastische chirurgie. Het productassortiment bevat highspeed boorsystemen, disposable boortjes en shaverblades, rechte en gehoekte handstukken met intrakoppeling en lichtgewicht micromotoren. De boor- zaagsystemen zijn veelzijdig en daardoor kan indien gewenst, één systeem ingezet worden voor meerdere specialismen.

Ben je benieuwd naar de producten van Nouvag? Neem contact op met onze productspecialist.

"Door de toevoeging van de kwalitatief hoogwaardige en multifunctionele apparatuur van Nouvag kunnen wij nog beter aan de wensen van onze klanten voldoen", aldus Sjoukje van der Horn, product specialist bij Endomed.

Neem contact op met onze productspecialisten