Nieuw! HEINE visionPRO videolaryngoscoop

Nieuw! HEINE visionPRO videolaryngoscoop

HEINE visionPRO is het allernieuwste op het gebied van videolaryngoscopen. Het nieuwe display laat waarheidsgetrouwe kleuren en levensecht beeld zien, zelfs met helder omgevingslicht is er weinig reflectie. HEINE is daarmee de eerste en enige leverancier van videolaryngoscopen wereldwijd met een transflectief display. De camera heeft een extra grote beeldhoek in portretformaat waardoor een aanzienlijk groter deel en relevante omringende anotomie zichtbaar is. Dit betekent dat er snel en gemakkelijk georiënteerd kan worden, wat belangrijk is in tijdkritische situaties, met altijd goede ondersteuning. 

HEINE visionPRO videolaryngoscoop

Innovatief
Het allerbelangrijkste is om snel en betrouwbaar het beste zicht te krijgen op de glottis. Deze nieuwe videolaryngoscoop maakt dit mogelijk omdat de laryngoscoop is uitgerust met een nieuw transflectief display die realistische kleuren en gedetailleerd beeld laat zien tijdens uitvoering van een intubatie. Daarnaast is het display bijna volledig te roteren zodat ook in complexe omstandigheden er blijvend goed zicht is. 

allBRIGHT display
Deze videolaryngoscoop heeft super beeldkwaliteit dankzij het allBRIGHT display. Voor een snelle en betrouwbare intubatie is niets belangrijker dan het beste zicht op de glottis en nog meer voor moeilijke, onvoorziene situaties. Het allBRIGHT-display van de HEINE visionPRO videolaryngoscoop bestaat uit de beste componenten van camera tot beeldverwerking. 

Extreem duurzaam
De HEINE visionPRO is extreem robuust en betrouwbaar. De greepkop en het displayframe zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, het handvat en de camera-arm zijn gemaakt van roestvrij staal. Het dekglas van het nieuwe allBRIGHT-display is zeer beschermend. 

Veilig, snel en eenvoudig schoon te maken
Het display en de handgreep kunnen gemakkelijk worden gescheiden van elkaar om maximale patiëntveiligheid te garanderen. Het handvat kan worden gedesinfecteerd en ook gesteriliseerd worden met gasplasma op lage temperatuur. Het display kan hygiënisch worden schoongemaakt met lage desinfectie. Dit kan dankzij door het gladde oppervlak dat eenvoudig te reinigen is: Heine smoothSURFACE. 

De visionPRO is zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. De videolaryngoscoop is voorzien van een oplaadbare lithiumbatterij en van een blad van geüpcycled materiaal. 

Meer informatie? Bekijk dan de HEINE visionPRO videolaryngoscoop uitgebreid onder laryngoscopie producten. Op deze pagina kunt u de brochure downloaden of een offerte aanvragen.
Nog meer informatie ontvangen, nieuwsgierig en geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze productspecialisten Robert Jan en Bert-Jan.