Hein Lamers als nieuwe Product Specialist bij Endomed

Hein Lamers als nieuwe Product Specialist bij Endomed

De club van product specialisten bij Endomed is aan het groeien! Onlangs is Hein Lamers als Product Specialist gestart met als productgroepen: operatietafels & Imaging tafels en OK & Anesthesie hulpmiddelen. Hierbij zal hij werken met producten van Stille, SchureMed en Schaerer, Fisso en Schmidt.

“Zelfs van klanten en leveranciers hoor ik terug dat ik bij een leuk bedrijf ben gestart én dat is ook echt zo!” Aldus een enthousiaste Hein. Wat hem aansprak in de vacature is de klantgerichte aanpak en het werken in een kleine platte organisatie met een informele maar ook professionele sfeer. Hein beaamt ‘na de kennismaken en de eerste periode is dit waargemaakt’.

Ook wij zijn blij met de komst van Hein, want wist je dat het ziekenhuis geen onbekend terrein is voor hem? Hij heeft een achtergrond als fysiotherapeut en is daarin werkzaam geweest op diverse plekken en tot slot werkte hij als product specialist voor de gipskamer. Voor Hein was het een logische vervolgstap om bij ons al product specialist aan de slag te gaan. Hij is erg enthousiast over de mooie productgroepen.

We wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol! 

Benieuwd wat Hein voor jou kan betekenen? Neem contact met hem op.