Erasmus MC kiest ook voor de nieuwbouw weer voor de infuuspalen van Endomed

Erasmus MC kiest ook voor de nieuwbouw weer voor de infuuspalen van Endomed

Het Erasmus MC heeft na 17 jaar opnieuw voor de infuuspalen van Endomed gekozen. De keuze viel voor de nieuwste versie van de Rollamate infuuspaal, omdat het zowel de patiënt als de verpleegkundige én de transportdienst veel voordelen biedt.

Het vernieuwde model Rollamate infuuspaal geeft de patiënt meer gebruiksgemak tijdens het verblijf en de revalidatie in het ziekenhuis. De patiënt is mobieler en zelfredzamer door het slimme ontwerp. Voor een prettige beweging is gekozen voor 4 kwalitatief hoogstaande wielen, zodat men ook in kleine ruimtes, zoals in het toilet, wendbaar is. Een goede hygiëne is nog een van de voordelen van de Rollamate infuuspaal. Er zitten nergens kiertjes of gaatjes waar bacteriën zich kunnen ontwikkelen en de flexibele wielen zijn ook helemaal dicht.

Doordat onderdelen eenvoudig in elkaar geschoven kunnen worden (zoals een boodschappenwagen) is de infuuspaal efficiënt op te bergen. Het enige nadeel is dat hij niet eenvoudig te verpakken is. Dit komt doordat het product één geheel is, maar daardoor dus ook ijzersterk. Montage is niet nodig.

“We zijn specialist op het gebied van infuuspalen en kunnen leunen op ruim 20 jaar ervaring met deze producten in de zorg”, zegt Niels van Amerongen, Managing Director bij Endomed. “Dat maakt ons een interessante partij voor ziekenhuizen, want dat is toch de beste reclame, dat onze producten jaar in jaar uit naar tevredenheid ingezet kunnen worden.”

Erasmus MC en Rollamate InfuuspaalLinks Niels van Amerongen (Managing Director Endomed) en Moreno Sahetapy (Medische Technologie Erasmus MC) met de nieuwste Rollamate infuuspaal in de nieuwbouw van het Erasmus MC.