Endoscopie afdeling van HMC Westeinde kiest voor de Stille Medstone imaging tafel van Endomed

Endoscopie afdeling van HMC Westeinde kiest voor de Stille Medstone imaging tafel van Endomed

De endoscopie afdeling van het Haaglanden Medisch Centrum locatie Westeinde was op zoek naar een nieuwe imaging tafel. De nieuwe tafel moest voldoen aan een aantal eisen en tevens scherp geprijsd. Vanwege het uitvoeren van onder andere ERCP's, diende de tafel een goede doorlichting te geven voor een goed beeld en er moest voldoende ruimte zijn om met de C-boog te werken. ​De Medstone Surgical Imaging tafel van Stille heeft een volledig carbon blad, dat met weinig vermogen goed doorlichtbaar is. De tafel is niet alleen prettig te bedienen, maar ook manipuleerbaar onder de C-boog. Doordat de imaging tafel zowel in de lengte als in de dwarsrichting kan bewegen, hoeft de C-boog niet verplaatst te worden. ​

Andere positieve eigenschappen van de imaging tafel:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Scherp geprijsd
  • Comfortabel voor de patiënt.

Na een langdurig besluitproces met deskundige ondersteuning van onze productspecialist Joop van der Peijl is uiteindelijk gekozen voor de Medstone imaging tafel van Stille. Het ziekenhuis was op de hoogte van een positieve ervaring van een eerdere plaatsing in een ander ziekenhuis. Nadat ze zelf diverse tests met succes hadden afgerond is begin dit jaar de tafel geplaatst.

Naast het Haaglanden MC hebben we ook in andere ziekenhuizen verschillende imaging tafels mogen plaatsen. Benieuwd naar de diverse toepassingen voor jouw afdeling? Neem contact op met onze productspecialist Joop van der Peijl, of download onze brochure.

Neem contact op met Joop van der Peijl