Endomed is exclusief distributeur van het medisch meubilair van Becker in Nederland

Endomed is exclusief distributeur van het medisch meubilair van Becker in Nederland

Endomed is al jarenlang leverancier van het vertrouwde merk Becker in de Benelux. Door de uitstekende productkennis en service die Endomed biedt in de markt, mogen wij voortaan het medisch meubilair van Becker exclusief gaan vertegenwoordigen in de Nederlandse markt. Dankzij deze exclusieve samenwerking kunnen we je nog beter van dienst zijn. Met persoonlijke aandacht maken we de creatieve vertaalslag van jouw wensen naar kwalitatief hoogstaand meubilair bij jou op de werkvloer. Wij staan direct in contact met het team van Becker in Duitsland. Deze korte lijnen zorgen voor optimale ondersteuning vanuit onze afdeling Customer Service en getrainde product specialisten die je ter plaatse goed kunnen adviseren. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om veel producten van Becker eerst even te testen op de werkvloer. Dit kan je eenvoudig aanvragen via de productpagina’s op onze website.

Medische trolleys (op maat)

Het belangrijkste pluspunt van de veelzijdige en moderne trolleys is dat ze grotendeels op maat gemaakt worden. Daardoor kun je de ideale medische trolley configureren, samen met onze product specialist. Zo voldoet de duurzame trolley van Becker aan jouw specifieke wensen, met bijvoorbeeld een pinlocksysteem om de medicijnenlade af te sluiten. Samen te stellen tot bijvoorbeeld: anesthesie trolley, crashkar, gipswagen of verbandkar/omloopwagen. En natuurlijk voorzien van een leuk kleurtje!


Magnetische accessoires

Becker als specialist in RVS medisch meubilair staat bekend om haar innovaties. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de diverse magnetische accessoires. Deze accessoires kunnen ‘custom made’ gemaakt worden én op vrijwel elke gewenste plek aan het (mobiel) meubilair worden bevestigd. Daardoor is de zogeheten ‘Magnes’ lijn super praktisch en ook hygiënisch: alle accessoires plus de kar zelf zijn eenvoudig schoon te maken zodat de producten van Becker voldoen aan de nieuwste richtlijnen van de ziekenhuizen.

Kastenwanden

Maximale ontwerpvrijheid voor elke afdeling in het ziekenhuis of kliniek: voor elke smaak bestaat er de juiste kast en dus de juiste oplossing. Onderkasten, hoge kasten, wandkasten, bovenkasten en ladekasten met ladeverdelersystemen. Alle kasttypen zijn verkrijgbaar in ISO- uitvoering en in diverse standaard hoogte-, breedte- en dieptematen. Vast meubilair is ook verkrijgbaar in speciale afmetingen. Ook hier kan je kiezen uit een breed pallet van leuke kleuren die de afdeling weer een frisse look geven.

CSA inpak- & opdektafels

De grootste voordelen van de inpak- en opdektafels van Becker zijn het ergonomische en hygiënische design. Alles is zeer goed reinigbaar en kan op de juiste hoogte ingesteld worden door de medewerker. De directe LED verlichting op de werkplek zorgt voor een uitstekend zicht en de magnetische accessoires zijn zeer eenvoudig toe te voegen aan de werkplek. Ook de Becker CSA inpak- en opdektafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Maatwerk behoort bij deze tafels ook tot de mogelijkheden, informeer hierover bij onze product specialist.