De waarheid over Heine laryngoscoop bladen samengevat in 4 belangrijke voordelen

De waarheid over Heine laryngoscoop bladen samengevat in 4 belangrijke voordelen

De laryngoscopie producten van Heine Optotechnik zijn inmiddels een begrip in menig ziekenhuis. Er is geen arts die niet bekend is met hun hoogwaardige en krachtige diagnostische instrumenten. Met ruim 60 jaar ervaring en expertise is het dan ook geen wonder dat Heine nog steeds wereldwijd marktleider is. Endomed levert met trots en veel plezier al vele jaren het volledige laryngoscopie assortiment aan de ziekenhuizen en klinieken in Nederland. In dit artikel leggen we uit wat de 4 grootste voordelen zijn om voor onze Heine laryngoscopie bladen te kiezen.

1. Heine biedt 10 jaar garantie!

Heine is de enige in de markt die deze lange garantie biedt. Sommige Heine laryngoscoopbladen zijn zelfs mét herhaaldelijk autoclaveren nog onbeschadigd en zelfs nog in roulatie na 10 tot 20 jaar. Heine kan deze garantie met volledig vertrouwen in hun eigen kwaliteit geven doordat ze voor perfectie gaan. Ieder laryngoscoopblad wordt wel 51 keer getest voordat het naar de klant gaat. Door hun 60 jaar ervaring en continue innovaties toe te voegen, zijn hun bladen de beste in de markt. Heine maakt alleen gebruik van het meest hoogwaardige sterke staal wat zeer licht van gewicht is, een hoge resistentie voor oxidatie heeft en hierdoor lang meegaat.

2. Veilig voor patiënten

Heine belooft dat er geen enkel risico is op het toebrengen van letsel bij het uitvoeren van een intubatieprocedure. Dit komt mede door het geperfectioneerde ontwerp van de laryngoscoopbladen en het extreem gladde oppervlak. Daarnaast is de kwaliteit van de fiber-optische lichtbundel ongeëvenaard, de helderheid en gefocuste lichtbundel zorgen voor de beste prestaties. De verlichting richt zich precies op de epiglottis en de stembanden en is daardoor speciaal geoptimaliseerd voor endotracheale intubatie. Nog meer redenen waarom de veiligheid van patiënten gegarandeerd wordt, zijn het sterilisatie gemak en de exclusieve pediatrische bladen voor kleine kinderen en baby’s.

3. Voordelig en kostenbesparend

Dankzij hun uitstekende duurzaamheid en de kosten besparingen die je daardoor maakt zijn laryngoscoopbladen van Heine betaalbaarder dan andere  laryngoscoopbladen. De exacte cijfers worden nader toegelicht in “The book of truth”.

4. Duurzaam en een kleinere milieuvoetafdruk

De reusable laryngoscoopbladen van Heine hebben een milieu-voetafdruk, oftewel “Footprint”,  die 5 tot 6 keer kleiner is dan disposable laryngoscoopbladen. Daarnaast gaan de reusable laryngoscoopbladen van Heine vele jaren langer mee dan de bladen van de concurrent, hierdoor ontstaat er minder afval. De reusable laryngoscoopbladen van Heine gaan namelijk tot wel 4000 intubaties mee. Heine heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zodoende heeft het bedrijf in 2020 zo veel mogelijk geïnnoveerd om zo groen mogelijk te produceren. Het gebouw is volledig in overeenstemming met de Duitse energiebesparingsverordening (EnEV) en overtreft in sommige gevallen zelfs de vereiste normen.

Al deze voordelen en meer vind je terug in “The book of truth”. Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie, een offerte of een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies over de laryngoscopie producten van Heine neem dan nu contact op met onze productspecialist Robert Jan van Dijk! Hij voorziet jou graag van advies op maat.

Neem contact op met Robert Jan