VBM Medizintechnik

VBM Medizintechnik

Endomed vertegenwoordigt in Nederland het Duitse merk VBM Medizintechnik. VBM is in 1981 opgericht door Volker Bertram, waar het begon met de cuffdrukmeter

VBM assortiment

Het product-assortiment van VBM omvat medische hulpmiddelen voor airway management, accessoires voor anesthesie en intensive care, en complete oplossingen voor chirurgische procedures onder bloedleegte met behulp van tourniquetsystemen. VBM is een bedrijf met klanten over de hele wereld.

VBM cuff manometer

Endomed onderscheidt de volgende productgroepen:

Bloedleegte en tourniquets:

De bloedleegte producten van VBM zijn van hoogstaande kwaliteit en worden in Duitsland geproduceerd. Specifiek kenmerken de premium producten zich door patiëntveiligheid en een betrouwbare en intuïtieve interface. 

VBM overzicht bloedleegte en tourniquets

Airway management en beademing:

VBM heeft diverse innovatieve airway management & beademing producten in het assortiment. Denk hierbij aan de larynxtube, S-Guide, i-Bougie, ScalpelCric en de Quicktrach. De tubefixaties van VBM zijn er in verschillende soorten. Vooral de Endotape is een veelgebruikt en verkocht product binnen Endomed, daarnaast zijn er diverse tubefixaties om endotracheale tubes, laryngeale tubes en larynxmaskers te fixeren. Maar ook voor tubehouder en biteblock ben je bij ons aan het juiste adres.

VBM Airway management

OK en anesthesie hulpmiddelen:

Drukzakken van VBM zijn er in diverse varianten - van 500 ml tot 5 liter - en zowel in disposable als re-usable variant. En om beademingslangen goed op hun plek te houden zijn er speciale slangenhouders in verschillende maten en uitvoeringen.

VBM OK en anesthesie hulpmiddelen

Neem contact op met onze productspecialist voor meer informatie over de producten van VBM. Ook voor advies en vragen kun je bij onze productspecialist terecht. 

Voor aanvullende informatie over onze leverancier VBM en hun productportfolio verwijzen wij u naar de website van VBM.