Stille

Met Stille heeft Endomed een partner uit Zweden die een uitgebreid pakket aan Imaging tafels & accesoires levert.

Voor de vaatchirurgie, traumachirurgie, radiologie en cardiologie heeft Endomed de imaging tafel / carbon tafels van Stille. Deze tafels zijn voorzien van een volledig carbon tafelblad. De imaging tafels kunnen optimaal benut worden met een C-boog.

Stille operatie tafels zijn ontwikkeld voor gespecialiseerd gebruik tijdens minimaal invasieve chirurgie, daar waar precisie en hoge beeldkwaliteit kritisch zijn.

De Stille imagiQ2 tafel levert uitzonderlijke doorlichtbaarheid. De stralingsdosis van de C-boog kan aanmerkelijk verlaagd worden tijdens bijvoorbeeld endovasculaire procedures, terwijl toch dezelfde hoge beeldkwaliteit behouden blijft.

De Medstone procedure tafels zijn beschikbaar in een scala van verschillende configuraties en kunnen aan de wensen van de klant aangepast worden om aan te sluiten bij de verschillende chirurgische disciplines en procedures. Alle Stille operatie- en procedure tafels bieden een eenvoudige en intu├»tieve manier om de pati├źnt te positioneren, waarbij een scherp beeld bij doorlichting behouden blijft, zelfs tijdens verplaatsing.

Meer informatie over de producten van Stille? Neem contact op met onze productspecialist.

Endomed is ook in staat om het onderhoud te verzorgen. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar de website van Stille.