Score | medische zitoplossingen

Score logo

Score

Endomed levert medisch meubilair van Nederlandse fabrikanten. Score is een van deze twee fabrikanten en daarnaast hebben wij onze eigen Endomed infuuspalen.

Score seats to suit

Score is een (zit)specialist op het gebied van (medische) stoelen en krukken en we werken al jaren prettig samen. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van goede voorlichting, service en scherpe prijzen.

Medische zitoplossingen van Score

Elke dag is Score bezig om de werkpleksituatie te verbeteren zodat iedereen zijn werk op een gezonde en verantwoorde manier kan uitvoeren. De afdeling research & development zorgt ervoor dat voortdurend nieuwe en bestaande producten worden ontwikkeld en verbeterd. Met meer dan 35 jaar praktijkervaring heeft Score een uitgebreid assortiment aan medische zitoplossingen. Ze ontwikkelen en produceren ergonomisch verantwoorde bedrijfsstoelen en accessoires die naar meer dan vijftig laden worden geëxporteerd.

Score zitoplossingen

Bij Endomed werken we ook op de stoelen van Score en daar zijn we heel tevreden over. Er is een speciale medische tak binnen het bedrijf, Score Medi. Zij richten zich op de werkplekken in de zorg. De werkstoel voor de medisch specialist of chirurg, de zadelkruk, taboeret of stahulp voor de operatieassistent of anesthesiemedewerker, voor iedereen is er een passende en veilige oplossing die voldoet aan de hoge eisen in de zorg.

Score productspecialist

Ben je benieuwd naar de producten van Score? Je kan heel eenvoudig een gratis proefplaatsing aanvragen bij ons voor het model waar jij naar op zoek bent. Neem even contact met ons op dan kan je binnenkort ervaren of de Score producten ook voor jou een verbetering zijn van je werkplek.

Endomed onderscheidt de volgende producten op het gebied van (medische) zitoplossingen:

Meer weten over ons medisch meubilair? Neem contact op met onze productspecialist. Voor aanvullende informatie omtrent onze fabrikant, verwijzen wij u door naar de website van Score.