Score

Logo Score

Endomed levert ook medisch meubilair van een Nederlandse fabrikant. Hoe gaaf is dat! Made in Holland, net zoals onze Endomed infuuspalen.

Score is een (zit)specialist op het gebied van (medische) stoelen en krukken en we werken al jaren prettig samen. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van goede voorlichting, service en scherpe prijzen.

Elke dag is Score bezig om de werkpleksituatie te verbeteren zodat iedereen zijn werk op een gezonde en verantwoorde manier kan uitvoeren. Bij Endomed werken we ook op de stoelen van Score en daar zijn we heel tevreden over. Er is een speciale medische tak binnen het bedrijf, Score Medi. Zij richten zich op de werkplekken in de zorg. De werkstoel voor de medisch specialist of chirurg, de zadelkruk, taboeret of stahulp voor de operatieassistent of anesthesiemedewerker, voor iedereen is er een passende en veilige oplossing die voldoet aan de hoge eisen in de zorg.

Ben je benieuwd naar de producten van Score? Je kan heel eenvoudig een gratis proefplaatsing aanvragen bij ons voor het model waar jij naar op zoek bent. Neem even contact met ons op dan kan je binnenkort ervaren of de Score producten ook voor jou een verbetering zijn van je werkplek.

Endomed onderscheidt de volgende producten op het gebied van (medische) zitoplossingen:

Meer weten over ons medisch meubilair? Neem contact op met onze productspecialist. Voor aanvullende informatie omtrent onze fabrikant, verwijzen wij u door naar de website van Score www.zitten.nl.