Schaerer | operatietafels

Schaerer Medical logoSchaerer Medical

Op het gebied van operatietafels heeft Endomed al jarenlang een samenwerking met Schaerer Medical uit Zwitserland. Dit bedrijf staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Operatietafels Schaerer

De OK-tafels van Schaerer Medical kenmerken zich met name op het gebied van stabiliteit. De excentrische zuil van de tafels geeft veel praktische mogelijkheden, zoals een goede toegang voor de C-boog.

Voor alle disciplines binnen de operatiekamers zijn de operatietafels & accesoires van Schaerer Medical inzetbaar.
Zowel de Axis-serie en de Arcus-serie hebben elk hun unieke eigenschappen. Tevens is een kenmerk van de tafels de lange levensduur. Al meer dan 100 jaar ontwikkelt Schaerer Medical OK-tafels voor diverse doelgroepen.

Meer informatie over deze producten? Neem contact op met onze productspecialist.

Schaerer Medical operatietafel

Geschiedenis van Schaerer Medical

Het Zwitserse bedrijf Schaerer Medical heeft een dochteronderneming in de VS. Met historie en toekomst vervaardigen zij mobiele operatietafels en medische accessoires voor alle chirurgische disciplines en toepassingsgebieden. De producten worden in meer dan 75 landen gedistribueerd en Schaerer Medical biedt individuele service bijna overal ter wereld. Ze investeren voortdurend in de ontwikkeling van innovatieve en patiëntvriendelijke producten en toepassingen. De kwaliteit van Schaerer Medical is wereldberoemd en staat voor precisie, kwaliteit en een lange levensduur.  

Voor meer informatie verwijzen wij u ook naar de website van Schaerer Medical.