Sapi Med | coloproctologie

Sapi med logo

Sapi Med

Sapi Med uit Italië heeft een solide productenpakket ontwikkeld dat Endomed exclusief vertegenwoordigt in Nederland en België.

Coloproctologie producten van Sapi Med

Het pakket bestaat uit disposable hemorroïden ligatoren (voor de Barron ligatie), proctoscopen, anoscopen, rectoscopen, en retractors voor de colo-proctologie. Daarnaast ontwikkelt Sapi Med time markers om de doorlooptijd van de darm te bepalen. Tevens heeft Sapimed dilatoren voor stomapatiënten in het assortiment.

Sapi Med - bedrijf

Geschiedenis van Sapi Med

Sapi Med is in 1981 ontstaan vanuit de wens om bij te dragen aan een substantiële verandering in de wereld van de proctologie. Tot de jaren ’80 had de medische sector weinig nadruk gelegd op proctologie omdat het een kleine tak van chirurgie was. Sapi Med kwam met het medische hulpmiddel ‘Dilatan’: een zeer innovatief apparaat dat e dilatatietechniek gebruikt voor de controle en behandeling van veelvoorkomende anorectale aandoeningen. Inmiddels biedt het bedrijfsportfolio van Sapi Med meer dan 100 medische wegwerpprducten die zijn ontworpen om te voldoen aan de operationele behoeften van de proctoloog en die van de patiënt.

Endomed als importerur van Sapi Med 

De ontwikkeling van de colo-proctologie producten van Sapi Med wordt uitgevoerd in samenwerking met specialisten over de hele wereld. Endomed heeft met de Sapi Med producten inmiddels een belangrijk marktaandeel opgebouwd binnen het specialisme coloproctologie.

We onderscheiden de volgende producten:

Hebt u een vraag over deze producten? Neem contact op met onze productspecialist.

Voor aanvullende informatie omtrent onze fabrikant, verwijzen wij naar de website van Sapi Med.