Provita

Provita logoProvita

Het uitgebreide assortiment van onze Duitse partner Provita medical biedt veel praktische mogelijkheden voor de zorg. Endomed richt zich voornamelijk op:

Geschiedenis van Provita

Het Duitse merk Provita is in 1967 opgericht door Herbert Klever. Hij startte met de productie van veerstangen (houders voor douchegordijnen). In 1970 verhuisde hij van zijn privé garage naar Wermelskirchen en is hij traploos verstelbare veerstangen en infuusstandaards gaan produceren. De focus van deze producten lag op privégebruik en niet op medisch gebied. In 1979 distribueren zij IV-stands rechtstreeks aan ziekenhuizen. Vanaf 2005 focust Provita zich op de medisch-technologische sector en trekken zij ook internationale klanten aan. Sinds 2021 is er een nieuw management investeringen waarbij een nieuwe focus ligt op klantspecifieke verzoeken die met moderne machines worden gerealiseerd.

Provita infuuspalen

De ruime keuze in deze infuuspalen vereenvoudigt het dagelijkse werk van hulpverleners en verhoogt bewegingsvrijheid voor de patiënten. In diverse specialismen is er een infuuspaal op maat ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de specifieke afdeling. Voor de OK is er een uitermate stabiele infuuspaal waar veel pompen en accessoires aan geklemd kunnen worden. Dit geldt ook voor de IC, er is zelfs een complete oplossing met infuusstandaard of statief die je eenvoudig kan koppelen aan het bed.

Provita urologie lifter

Voor de MRI is er een speciale infuuspaal ontwikkeld die geschikt is voor deze ruimtes. Voor de urologie is er een elektrisch of mechanisch bedienbare infuuspaal die je ondersteunt voor de zware spoelzakken. Zelfs een inklapbare infuuspaal behoort tot de mogelijkheden. We tonen op onze website niet alle modellen maar we kunnen alles leveren.

Provita infuuspalen specialist

Wil je hier meer over weten? Je kan eenvoudig contact opnemen met ons kantoor of rechtstreeks met de productspecialist.

Om het uitgebreide assortiment te bekijken van Provita verwijzen we je door naar de website.