Provita

Het uitgebreide assortiment van onze Duitse partner Provita medical biedt veel praktische mogelijkheden voor de zorg. Endomed richt zich voornamelijk op de infuuspalen, infuusstandaarden en infuusstatieven + accessoires en de Provi-Dock.

De ruime keuze in deze infuuspalen vereenvoudigt het dagelijkse werk van hulpverleners en verhoogt bewegingsvrijheid voor de patiƫnten. In diverse specialismen is er een infuuspaal op maat ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de specifieke afdeling. Voor de OK is er een uitermate stabiele infuuspaal waar veel pompen en accessoires aan geklemd kunnen worden. Dit geldt ook voor de IC, er is zelfs een complete oplossing met infuusstandaard of statief die je eenvoudig kan koppelen aan het bed.

Voor de MRI is er een speciale infuuspaal ontwikkeld die geschikt is voor deze ruimtes. Voor de urologie is er een elektrisch of mechanisch bedienbare infuuspaal die je ondersteunt voor de zware spoelzakken. Zelfs een inklapbare infuuspaal behoort tot de mogelijkheden. We tonen op onze website niet alle modellen maar we kunnen alles leveren.

Wil je hier meer over weten? Je kan eenvoudig contact opnemen met ons kantoor of rechtstreeks met de productspecialist.

Om het uitgebreide assortiment te bekijken van Provita verwijzen we je door naar de website.