Medicon

Medicon logoMedicon

Endomed werkt al meer dan 20 jaar samen met het Duitse bedrijf Medicon Instrumente. De uiterst betrouwbare kwaliteit van het instrumentarium en de service die vanuit de fabriek in Duitsland (Tuttlingen) verleend wordt, draagt Endomed over aan de Nederlandse medische markt.

Medicon chirurgische instrumenten

Medicon bestaat sinds 1941 en voorziet 120 landen in hoge kwaliteit medisch instrumentarium. In 1951 hadden zij al catalogi in drie talen en namen ze deel aan de internationale handelsbeurs in de VS. Ze breidde snel uit naar internationale afzetgebieden en 90% werd export. Het bedrijf Medicon kreeg een rebranding naar Medicon eGmbH. In de jaren 70 werd het logo van Medicon geregistreerd als handelsmerk en verscheen de catalogus niet in 3 maar in 5 talen en besloeg maar liefst 600 pagina’s. Ook in de jaren daarna werden diverse productlijnen uitgebreid.  

De ruime kennis en ervaring op dit gebied, maakt Endomed een prettige en betrouwbare partner op het gebied van chirurgisch instrumentarium.

Medicon assortiment

Endomed onderscheidt de volgende productgroepen van Medicon voor de Nederlandse medische markt:

Neem voor vragen over de producten van Medicon contact op met onze productspecialist. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar de website van Medicon.
Medicon foto pand bedrijf